Смяна на масло Passat B4
Смяна на масло Passat B4
В4 1.8 ADR 99 година 125 кс . Смених го преди около 2000 км и наскоро лампичката на маслото започна да свети .. ако може да ми препоръчате нещо що годе качествено,но не прекалено скъпо ще съм ши много благодарен 

Re: Смяна на масло Passat B4
По добре си провери нивото на маслото . То за това свети лампата а не , че е за смяна .
-
- Автомобил:
- Двигател:
и аз така мисля
,че в някои масларници незнаят по колко масло да сипват.
На мен са ми казвали велики маслари,че моя мотор събира 3.8л масло,а той събира 4.5,затова и сам си сменявам маслото,за да съм сигурен колко и какво масло ще сложа.

На мен са ми казвали велики маслари,че моя мотор събира 3.8л масло,а той събира 4.5,затова и сам си сменявам маслото,за да съм сигурен колко и какво масло ще сложа.
така като гледам е B5
баща ми нали е професор :д сичко знае пък не знае ква му е колата хах мерси все пак за отговорите,но ако може все пак да ми препоръчате някакво масло с добро качество на достъпна цена 

Aз последните няколко години карам с мотул и съм доволен . Ако го вземеш от форума излиза към 70 - 75 лв.
-
- Автомобил:
- Двигател:
Аз съм също с Б5 но 1.9тди 110кс-до сега карам с Кастрол МАГНАТЕК 10VV40, но съм са смяна-вече наближава 12000км.Спрял съм се на МОТУЛ 8100 5VV40 и се питам някой има ли впечатления от колегата от форума-Владо от Пловдив. Той предлага 5л за 75лв(вносителите искат 125лв).
Та молбата ми е ако някой кара с масла от колегата от пловдив да сподели впечатления-колко смени ползва маслото,чукат ли повдигачи на студен старт,други впечатления и т.н.
Благодарен съм за всякакви мнения,че икономическата криза нещо се застоя и не ще да си ходи....

Та молбата ми е ако някой кара с масла от колегата от пловдив да сподели впечатления-колко смени ползва маслото,чукат ли повдигачи на студен старт,други впечатления и т.н.
Благодарен съм за всякакви мнения,че икономическата криза нещо се застоя и не ще да си ходи....

- radotom
- Модератор
- Автомобил: Passat B6
- Двигател: CBBB
gancho написа:... и се питам някой има ли впечатления от колегата от форума-Владо от Пловдив.
Впечатленията са повече от перфектни!

Макар, че аз ползвам Кастрол, а не Мотул от него, де

Има и доста голяма тема за неговите масла в АУДИ-форума и няма нито едно отрицателно мнение.