пасат б3 скъсана ръчна
пасат б3 скъсана ръчна
колеги някой може ли да ми каже или даде някоя схема за жилата на ръчната че се скъса едното от жилата и крачната спирачка се влуши и тя да знам как да го сменя евентуално схема или от каде минава нз става дума за пасат б3 комби с барабан отзад
-
- Автомобил:
- Двигател:
- К.Одаджийски
- VW експерт
- Автомобил: Saab 9-3 SS ARC
- Двигател: B207L
Re: пасат б3 скъсана ръчна
http://ci.auto-vision.ru/audivw_2007/vw ... 081000.png
Като се завреш под колата и погледнеш много бързо ще ти стане ясно къде минава и как е захванато
Като се завреш под колата и погледнеш много бързо ще ти стане ясно къде минава и как е захванато
-
- Автомобил:
- Двигател:
Re: пасат б3 скъсана ръчна
както казаха преди мен,отиваш на канал и ще забележиш колко е проста смяната/ще трябва и барабана да свалиш,защото няма начин да закачиш въжето без да се демонтира барабана/както и задния пепелник,под него са гайките за натягане и демонтиране на въжетата/.А от какво ти се влоши и крачната спирачка,от скъсване на въжето или преди това си го имал този проблем.
Мой съвет-първо си оправи влошената крачна спирачка,а после ръчната,че със слаби спирачки ще направиш някъде беля.
Мой съвет-първо си оправи влошената крачна спирачка,а после ръчната,че със слаби спирачки ще направиш някъде беля.