Проблем при работа на бензин - В4
-
- Автомобил:
- Двигател:
Проблем при работа на бензин - В4
Здравейте, искам да попитам някой за помощ понеже имам проблем с колата при работа не бензин. Колата е пасат В4 1.8 моно с гас, на гас няма проблеми, но когато обърна на бенз губи мощност. Винаги паля на бензин и след това обръщам и имам реле за изключване на бенз помпа. Казаха ми да пробвам с добавка за инжекциони. В неделя се прибирах и по магистралата отначало не искаше да върви на бензин, но след това може би се отпуши и тръгна без проблеми, но на влизане в града и каране с по-ниска скорост отново се появи проблема. Може би има още биклуци за изхвърляне или повредата е някъде другаде. Мисля да пробвам с друго реле на бензиновата помпа, но незнам кой номер е то. Ако някой може да сподели ше съм благодарен. 

- onion
- R.I.P
- Автомобил: Passat B3 1800 mono
- Двигател: ABS 92
Re: Проблем при работа на бензин - В4
Малко тъпо , ама ... бензиновия филтър смени ли ? Самата помпа мисля също има филтър. Да не би да са затлачени.
-
- Автомобил:
- Двигател:
бензиновия филтър е сменян преди месец, но филтъра на помпата не е и може би ще тряба да се извади цялата помпа и да се почисти и тя.
- Winner25
- Автомобил: VW Passat B4 B6
- Двигател: ABS BKC
Ако бензина е стар е хубаво да го източиш и д аналееш нов
Аз имах същия проблем и се оправи като оставих колата да поработи на място на бензин, след това покарах малко пак на бензин. Може да си занесеш инжектора да го почистят с ултразвук и пак предполагам ще се оправи 

-
- Автомобил:
- Двигател:
там е работата че при запалване на бензин и я оставя без да подавам гас повечето пъти гасне, а в някои случаи като натискам педала на гаста се форсира със закъснение или изобщо не иска. благодаря за съветите 

- Winner25
- Автомобил: VW Passat B4 B6
- Двигател: ABS BKC
И при мен беше горе-долу същото
Оборотите се вдигат като помпиш газта. И при мен гаснеше, но някак успях да я накарам да работи на празен ход, въпреки че оборотите бяха нестабилни. И след 5 мин работа се оправи.

Оборотите се вдигат като помпиш газта. И при мен гаснеше, но някак успях да я накарам да работи на празен ход, въпреки че оборотите бяха нестабилни. И след 5 мин работа се оправи.
-
- Автомобил:
- Двигател:
Здравейте отново, пиша пак за проблема с работата на мотора на бензин. Предния път забравих да спомена, че човека от който я взех каза че е сменял бензиновата помпа преди два месеца (надявам се, че не ме е излъгал, но знае ли човек) и би трябвало нейният филтър да не е затлачен.Тия дни имам друга неотложна работа и не мога да отделя време за колата да я оправя, но прочетох в един от форумите пак за проблем с оборотите на празен ход на същия мотор 1.8 ми АБС като моя и колегата беше споделил, че при него често се случва този проблем и причината била в стъпковото моторче. Някой може ли да ми каже къде се намира или покаже чрез снимка, за да пробвам да го сваля и почистя от боклуците да видим дали ще има резултат. 

Колега защо не откачиш акомулатора да не би да е натрупала грешки. При мен веднъж се случи да си има тихи обороти а не искаше да се изфорсира. Дано да съм ти бил полезен.
-
- Автомобил:
- Двигател:
Благодаря за снимките и съветите, а относно разкачането на акумулатора съм пробвал, но не помага. 

-
- Автомобил:
- Двигател:
Здравейте отново, относно проблема с работата на бензин се оказа, че човека от който купих колата е сменял бензиновата помпа с такава, която не е за тази кола и не може да осигури достатъчно налягане.
- kristianatanasov
- Автомобил:
- Двигател:

Сеси....ако това 85 в ника ти е набора би трябвало да знаеш че се пише ГАЗ,газова....а не гас,гасова?!?!?!?!?

-
- Автомобил:
- Двигател:
Много добре знам как се пиша ГАЗ умнико, не съм го видял като съм писал.
- kristianatanasov
- Автомобил:
- Двигател:
sesi85 написа:Много добре знам как се пиша ГАЗ умнико, не съм го видял като съм писал.
Колега,да ти се покажат грешките не е подигравка,подигравка е да ги видия и да ти се хиля зад гърба....