Здравейте,
Интересува ме колко литра е резервоарът на Пасат Б5.5 1.9 ТДИ? Четох на на няколко места,ама информацията не съвпада. А и друго - колко литра е резервата(имам впредвид колко литра остават след светването на лампата за гориво) и тя включена ли е към резервоара?
Благодаря предварително!

Въпрос относно резервоара на Passat B5.5
Re: Въпрос относно резервоара на Passat B5.5
Ако не бъркам е 63-65 л. с обезвъздушаването.
При мен лампата светва при 80 км. оставащи, което по груби сметки е около 5-6 л. Но мисля, че може да се пипат тези данни и да се правят други настройки със светването на лампата.
При мен лампата светва при 80 км. оставащи, което по груби сметки е около 5-6 л. Но мисля, че може да се пипат тези данни и да се правят други настройки със светването на лампата.
Аз четох някъде,че е 59,а на друго място - 62. За резервата казват,че била 10-11 литра...
- joro^
- Автомобил:
- Двигател:
Не е отделна.
-
- Автомобил:
- Двигател:
След светване на лампата съм карал повече от 120 км на Пасат . Все пак зависи какво е темпото на каране и вида гориво . При мен лично ставаше въпрос за 1,9 дизел .
- Shakez
- Автомобил: Passat CC
- Двигател: CBAB
Винаги ме е било страх да карам повече от 60-70 км след светване на лампата /градски условия/. Гаснало ми е едно Пежо 107 HDI и след тоя случай повече експерименти - не.