За 3000 км съм долял 0.5 литра масло (CASTROL 10w40) На мен ми се струва много! Колата не пуши, свещите са чисти, на километража пише че е минала 120 000 Та въпроса ми е: Нормално ли е това? Ако са гумички на клапаните - колко би струвала смяната и къде да я направя
Моята е на 230х мисля реални. Откакто я имам ми харчи масло. Първо сипвах по 1л на 4хиляди км последно почвах да сипвам по литър на 3хиляди. Но и се появи пушек отзад. Ще сменям гумички на клапани повдигачи ремък ролка и гарнитура на капака. Ориентирал съм се засега към две места. Първото по препоръка при Емо-масларя и второто D&N Подуяне. Първия ми иска 35лв за труд а в D&N към 40-50лв труд по непотвърдена информация. Само ще кажа че тия наште бараки хвърлят масло и през семеринга на кол. вал откъм скоростите. При мен оставя по няколко капки на асвалта обаче последния път като залягах мидях че има пръски масло чак на задното гърне. Кой знае колко хвърля от там по време на движение.
Passat-а е 1,8 mI.
През лятото карах с MOTUL, и се налагаше на 1000 км да слагам поне 1/2 литър масло. Последва смяна на маслото Castrol и вси4ко приключи. Не че не гори пак, но идва някаде 100 мл. на 1000 км.
П.С. : Един приятел викаше : "Айде бе! Няма Passat дето да не гори масло! Ще доливаш и т'ва е"
Моят Пасат е 1,8 карбуратор 85 год. Пише 235 000 км. - на колко е в действителност -божа работа. За 5 000 км маслото /10W40 произведено за Опел/ ми е намаляло с 3 мм./измерено на пръчката/.