за отчитането на бензиномера

Техническа и сервизна информация за Passat
Maykov
Автомобил:
Двигател:

за отчитането на бензиномера

Мнениеот Maykov » Чет 22 юни 2006 10:08

Здравейте, колеги. Кагато купих VW Passat модел 94г. бензиномера ту паказваше реално ту на мах 70. Маркуча на бензинопровода се напука и започна да тече бензин. Наложи се да го сменя. Буксата която свалих от карбуратора беше омаслена и я почистих. След монтажа включих кафявата букса в карбуратора и завъртях контактния ключ да видя дали има течове по бензинопровода. Това го правих няколко пъти, защото след почистване на буксата ми се стори, че бензинопоказателя си очита реално. Може ли това да е бил проблема при бензинопоказателя.[/img]

Потребителски аватар
radotom
Модератор
Модератор
Автомобил: Passat B6
Двигател: CBBB

Мнениеот radotom » Чет 22 юни 2006 13:40

Колега, дай малко инфо за мотора... първите 3 букви от талона на колата, поне! И сигурен ли си, че става въпрос за карбуратор? Извинявай, не, че се съмнявам в теб, но все пак...
Така или иначе, не би трябвало от букса на карбуратор да промени показанията на уреда. Проблема е или в таблото или в горивомера (поплвъка) при помпата в резервоара.

Maykov
Автомобил:
Двигател:

За отчитане на бензиномера

Мнениеот Maykov » Чет 22 юни 2006 16:44

Колата е VW Passat 94г. 1.8 моно инжекция. Не съм познавач в тази среда, обаче защо след като извадих куплунга и го почистих бензиномера си работи както трябва. Направил съм снимка на куплунга обаче не знам как да я кача.

Потребителски аватар
MITKO_DVD
Автомобил: Passat B4
Двигател: 2E 1994
Контакти:

Мнениеот MITKO_DVD » Чет 22 юни 2006 20:01

Проблема най-вероятно е в показанието-уредчето на таблото или датчика в резервоара.Това при теб маи е случайност според мен :roll: 8)

Върни се в “Passat”