Централна конзола Пасат Б3 91 ва - малко помощ

Техническа и сервизна информация за Passat
Потребителски аватар
spokomen
Автомобил: VW Passat B3 Ford C-Max
Двигател: RP 1991 Durateck 2_0
Контакти:

Централна конзола Пасат Б3 91 ва - малко помощ

Мнениеот spokomen » Съб 25 сеп 2010 20:21

Открих подобна тема, но вътре нямаше това което ми трябва. След кратко колебание дали да повдигна тема от 2009, реших да отворя тази. Та проблема ми е следния. След ремонт на радиаторчето на парното от централната конзола не остана почти нищо. При Италианеца няма, а на Симеон ми искат 60 лева за нещо което е с пукнатини. Мисля, че мога да помоля един приятел да минаправи нещо на фреза. Може би ще може тази част без въздушните отверстия. Мисля си дали не мможе да стане от 2 части. Да ми направи само долната. За целта обаче ми трябва някакъв модел. От моята конзола са останали 2 - 3 малки парченца. Дали някой няма някаква схема с размери, или някаква стара счупена пластмаса, но ставаща за модел? Ще съм благодарен на всички отзовали се. А, да и още един въпрос. След ремонта не ми бяха включили кабела към стоп машинката. Бяха го затиснали някъде отзад. След като ровиха доста за да го открият се оказа, че сега не ми отчита бензиномера. Разгледах до колкото можах около таблото с бушоните, но няма откачен кабел. Къде да търся? Ще може ли без да се сваля таблото с уредите. Изобщо дайте някакъв акъл. Ако я закарам още веднъж там сигурно след това трябва да я карам направо в моргата:)

Потребителски аватар
ivan_nenchev
Автомобил: Pasat B4
Двигател: 1Z 1994

Re: Централна конзола Пасат Б3 91 ва - малко помощ

Мнениеот ivan_nenchev » Съб 25 сеп 2010 20:25

колега мога да помогна с една стара конзола с нагоряло копче за степени с едно ухо за жилата леко счупено но като цяло е здрава ако имаш желание да я метна по еконта

Потребителски аватар
illy1977
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот illy1977 » Нед 26 сеп 2010 8:37

ЗДравей!!!
Нямаш проблем...братле...
Колко спешно ти трябва!?!?
Имам на вилата конзола в много добро състояние.Всичко и работи, не е напукана.Но този уикенд вече мина, и ще ходя другата седмица.
Ако можеш да задържиш няколко дни, ще ти я дам...Какви са тия 60 лв., за тази пластмаса...Хубавото е мойта е произведена през 1997г. и не е напукана, подходте към жилата са в идеално състояние. Взех я за моя Пасат преди около три седмици, но малко "гушнах" една мантинела по Искърското дефиле преди седмица, а вчера намерих същия като моя Пасат в автокъща -нов внос на добра цена. Той е с климатроник и буквално казано, няма да ми трябва.!!!

Потребителски аватар
spokomen
Контакти:

Мнениеот spokomen » Нед 26 сеп 2010 8:51

illy1977 написа:ЗДравей!!!
Нямаш проблем...братле...
Колко спешно ти трябва!?!?
Имам на вилата конзола в много добро състояние.Всичко и работи, не е напукана.Но този уикенд вече мина, и ще ходя другата седмица.
Ако можеш да задържиш няколко дни, ще ти я дам...Какви са тия 60 лв., за тази пластмаса...Хубавото е мойта е произведена през 1997г. и не е напукана, подходте към жилата са в идеално състояние. Взех я за моя Пасат преди около три седмици, но малко "гушнах" една мантинела по Искърското дефиле преди седмица, а вчера намерих същия като моя Пасат в автокъща -нов внос на добра цена. Той е с климатроник и буквално казано, няма да ми трябва.!!!

Съжалявам за мантинелата:(
И много благодаря за предложението. Няма проблем да задържа колкото трябва. За да не задръстваме форума, моля пиши на лични кога и какво правим.
Много благодаря и на ivan_nenchev. Вече бях решил да се възползвам от предложението му, но ти си от София и ще бъде много по лесно.

Потребителски аватар
kristianatanasov
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот kristianatanasov » Нед 26 сеп 2010 9:52

То като гледам май и Иван не те е разбрал правилно.....той пише за "конзолата" със врътките за парното а не за самото скеле със духалките ;)

Потребителски аватар
spokomen
Контакти:

Мнениеот spokomen » Нед 26 сеп 2010 11:04

Изображение
Това е което ми трябва:)

Потребителски аватар
donotdisturb
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот donotdisturb » Нед 26 сеп 2010 22:44

Здрасти колега и аз имах същия проблем обикалях много морги искаха ми космически суми 50-60-100 обикалях каде ли не и в 1 морга в пазарджик намерих такава конзола напълно здрава перфектна и бях се решил че я зимам колкото и да струва и сваляме я нали и питам колко ти дължа на пича от моргата той вика тая пласмаска по малко от 10 лв немога ти я дам , ;D направо ми се разтрепераха рацете от вълнение . Така че обикаляне и питане му е маиката намира се и за по евтино тия кожи дерат с тия цени ... :beer

Потребителски аватар
kirqka79
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот kirqka79 » Нед 26 сеп 2010 23:59

колега,тази тема също е вариант viewtopic.php?f=11&t=171113 аз така реших проблема :banana

stanev11
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот stanev11 » Пон 27 сеп 2010 19:36

kirqka79 написа:колега,тази тема също е вариант viewtopic.php?f=11&t=171113 аз така реших проблема :banana

това е най доброто решение,а и по красиво.На пари ще ти излезе около 100лв,но ще р ешиш напълно въпроса със счупените пластмаси и скърцането.

Потребителски аватар
kirqka79
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот kirqka79 » Пон 27 сеп 2010 20:50

stanev11 написа:
kirqka79 написа:колега,тази тема също е вариант viewtopic.php?f=11&t=171113 аз така реших проблема :banana

това е най доброто решение,а и по красиво.На пари ще ти излезе около 100лв,но ще р ешиш напълно въпроса със счупените пластмаси и скърцането.

на мен ми излезе всичко 50лв,смяната си я направих сам като си отремонтирах и клапите на парното,супер доволен съм от смяната,само това мога да кажа :bowdown

Върни се в “Passat”