Здравейте,
купих си Пасат 2004 година с 1 ключ и искам да попитам от къде мога да си намеря втори сгъваем ключ с чип?
Видях че има препоръка да се сваржа с Владко
писах му ама нищо не отговаря.
Та се надявах някой да даде актуална информация от къде и за какви пари мога да намеря такъв ключ?

Резервен ключ за пасат 2004 година
- illy1977
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Резервен ключ за пасат 2004 година
А къде е втория ключ!!?
Да не хване крака зверчето!!!
Нов ключ най добре в оторизирания представител на VW. Пренастройка на компа..махане на стария-липсващ оригинален и приобщаване на новия вече поръчан. За цени....между разговор с колеги 200-300
Да не хване крака зверчето!!!
Нов ключ най добре в оторизирания представител на VW. Пренастройка на компа..махане на стария-липсващ оригинален и приобщаване на новия вече поръчан. За цени....между разговор с колеги 200-300
- gsimania
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Всеки кадърен ключар може да ти направи такъв ключ.
Тук във форума аз и Владко можем да ти го направим.
Цената за такъв ключ + нарязване на механичен код + обучаване на дистанционното + обучаване на ключа към имобилайзера е 150-180лева. *Като опция могат да се изтрият/премахнат старите ключове от immo системата,за да не те притеснява че някой ще се качи с ключ и ще си тръгне все едно е негова.
Говоря за този ключ.

Тук във форума аз и Владко можем да ти го направим.
Цената за такъв ключ + нарязване на механичен код + обучаване на дистанционното + обучаване на ключа към имобилайзера е 150-180лева. *Като опция могат да се изтрият/премахнат старите ключове от immo системата,за да не те притеснява че някой ще се качи с ключ и ще си тръгне все едно е негова.

Говоря за този ключ.
Извинявам.се.за.стрничния.вьпрос.в.темата.на.колегата...Та:ключа.не.ми.отваря.багажника...повредил.ли.се.е.или.колата.не.подържа.тази.екстра...Колата.е.Пасат.5,5.2004.ТДИ.ХАЙЛАН.Благодаря...
при мен дистанциоанното отваря багажника. Такаче сигурно е чипа на ключа.
а мойта е същата година само че е Комфрота.
Ако разбираш може да го отвориш и да видиш конткатките на средния бутон да не са се зацапали или разместили. Не съм го отварял още но четох че понякога се зацапват и правят проблеми.
НЕ СЪМ ЕКСПЕРТ НЯМАМ И ОПИТ това бяха само предположения. Дано някой по-знаещ да ти помогне:)
а мойта е същата година само че е Комфрота.
Ако разбираш може да го отвориш и да видиш конткатките на средния бутон да не са се зацапали или разместили. Не съм го отварял още но четох че понякога се зацапват и правят проблеми.
НЕ СЪМ ЕКСПЕРТ НЯМАМ И ОПИТ това бяха само предположения. Дано някой по-знаещ да ти помогне:)
- Vladko
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
KZL написа:...Та:ключа.не.ми.отваря.багажника...
Обади ми се ще го погледна и ще ти кажа какво му е

Vladko написа:KZL написа:...Та:ключа.не.ми.отваря.багажника...
Обади ми се ще го погледна и ще ти кажа какво му е
Благодаря...