Емблемата
- kossel
- Автомобил: Fiat Doblo Natural Power
- Двигател: 103 коня 1600 16V
Емблемата
Забелязах че децата пред блока си играят с моята табела на задния капак (комби) , тя е захваната с нещо като дюбели ..от тези дюбели е останал само един ..откъде мога да намеря останалите 3 , за да я закрепя здраво ... или да я лепя с нещо , а ?
- Iavor
- Автомобил: Škoda Octavia VRS
- Двигател: CEGA 2008
Re: Емблемата
kossel написа:Забелязах че децата пред блока си играят с моята табела на задния капак (комби) , тя е захваната с нещо като дюбели ..от тези дюбели е останал само един ..откъде мога да намеря останалите 3 , за да я закрепя здраво ... или да я лепя с нещо , а ?
Моята я гепиха,взех си друга от една морга,залепих си я -и готово.
- blackpearl
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Проблемът при задната емблема е, че има 2 щифта, които с времето падат и вероятно са в кората на задния капак. Аз моите ги изгубих и оня ден си купих една лепяща емблема за 50 ст, за да ми запуши 2те дупки че влиза вода. Също знам, че тези щифтчета се намират доста трудно, а и съветвам колегаите да действат бързо и да не подценяват проблема, защото може да се получи неприятна корозия.
- Aylan
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
АУТО+
В АУТО + ИМА ТАКИВА ЩИФЧЕТА ОКОЛО 1ЛВ
АЗ СИ КУПИХ С ДВОЙНОЗАЛЕПВАЩО ТА ТАКА СЕ ЗАЛЕПИ ЧЕ ХВЪРЗЛИХ ЕМБЛЕВМАТА В КОША.ТЪРСЯ ОРИГИНАЛНА ОТ НЯКОЯ МОРГА, АМА РЯДКО СЕ НАМИРА...АКО НЯКОЪ ПРОДАВА ДА ПИШЕ ИЛИ НА Л.С.
АЗ СИ КУПИХ С ДВОЙНОЗАЛЕПВАЩО ТА ТАКА СЕ ЗАЛЕПИ ЧЕ ХВЪРЗЛИХ ЕМБЛЕВМАТА В КОША.ТЪРСЯ ОРИГИНАЛНА ОТ НЯКОЯ МОРГА, АМА РЯДКО СЕ НАМИРА...АКО НЯКОЪ ПРОДАВА ДА ПИШЕ ИЛИ НА Л.С.
- Aylan
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
не се залепваше въобще
какво повече да кажа
-
- Автомобил: Passat B7
- Двигател: CFFB -2 0 4motion
за емблемата