Фарове Пасат б5
Фарове Пасат б5
Струва ми се че много слабо ми светят късите светлини.Крушките светят жълтеникаво.Какъв цвят да сложа за да се подобри това.Отделно от това като на всички модели от моя вид се е прецакало покритието на фара и изглежда като мръсен.Дали това може да е причината и ако е това някой да знае как се отстранява .
- Andonov
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: Фарове Пасат б5
Търсиш някой от вашия край да направи Това.
-
- Автомобил:
- Двигател:
Колега пластмасата на стъклото пожълтява и потъмнява от времето, ако са ти добре рефлекторите отиди някъде да ти полират машинно стъклата на фаровете и би трябвало да се подобри положението.Другия вариант е нови фарове, аз си сложих на Депо като оригиналните и струваха 80 лева на фар и съм доволен, това е най-евтиния вариант.Иначе имаше също на Депо пак като оригиналните, но с лупа на късите, но те бяха 150-160 лева на фар вече.Иначе от тук нататък има колкото си искаш китайски тунинг измислици, които даже и въображението ти не си го е помисляло, но избора си е твой.Иначе от крушките можеш да пробваш на Осрам Найтбрейкър, дават ги със 90 процента повече светлина, но и с доста по-кратък живот, но ако не са ти читави рефлекторите и стъклата каквото и да сложиш няма да свети добре.Иначе за светене мисля, че на всекиго е ясно, че ксенона е най-добре, но незнам на обикновени рефлектори дали няма да заслепяваш много, но от друга страна в тая държава кой е грижа за другите всеки си прави каквото му сърце поиска.
- checheto
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Днес бях при г-н Стефанов на бул. Сливница. Ами от моите жълти фарове човека направи едни чисто нови перфектни фарове
Линк към обявата му : http://www.vwclub.bg/forum/viewtopic.php?f=48&t=202054
Доволен съм на 110%, човекът е много учтив, работи съсредоточено и много внимателно, а работното му място блести - чисто и подредено, цените са приемливи и атрактивни. За час и 10-15мин бе готов и резултата е налице.
Препоръчвам на колегите от форума.

Доволен съм на 110%, човекът е много учтив, работи съсредоточено и много внимателно, а работното му място блести - чисто и подредено, цените са приемливи и атрактивни. За час и 10-15мин бе готов и резултата е налице.
Препоръчвам на колегите от форума.
ziatev написа:Добре езглеждат.Колко пари?
Колега, цената за полиране на един фар е 25лв.
Последна промяна от Kiki_s на Нед 06 фев 2011 21:32, променено общо 1 път.
Да , моите са същите даже и цвета на колата е същия. Имам един авер дето пастира коли.Сигурно полира и фарове.Ще му звънна утре. Дано се окаже че това е проблема със светлината .
Мислил съм за ксенони , но там парите вече са други.Няма да се размина с 20 лева на фар.
20 лв на фар и нищо накрая.
а един ксенон е 30 лв на фар или 45 лв от платения раздел с гаранция.
разбира се ,не от най реномираните марки ама какво от това.
100 пъте по добре ще е от търкане.
казвам ти го като човек който мина по същия път.
търках мърках и накрая един ксенон 5000к и се родих.
а един ксенон е 30 лв на фар или 45 лв от платения раздел с гаранция.
разбира се ,не от най реномираните марки ама какво от това.
казвам ти го като човек който мина по същия път.
търках мърках и накрая един ксенон 5000к и се родих.
Layer написа:20 лв на фар и нищо накрая.
Колега, мислиш ли, че с пожълтяло и мътно стъкло ксенона ще свети добре?
Като светлина е много по-добра от халогена, но.....

Че то не било скъпо.Аз си мислех че са по 200-300 лева ксеноните.Или ти ми говориш само за крушка ?
- dlug
- Автомобил: Passat B5.5 2003 1.9 TDI
- Двигател: AVB
Разгледай, има по 70, 80, 90 лева комплект ксенони за вграждане
diduli написа:Че то не било скъпо.Аз си мислех че са по 200-300 лева ксеноните.Или ти ми говориш само за крушка ?
Колега, не те съветвам да слагаш евтини ксенони.
Те дефектират често и това ще се превърне в един постоянен тормоз, непрекъснато да сменяш я крушка, я баласт.