Здравейте ,
искам да попитам цена 108 лв за преден амортисьор Bilstein на Пасат 1991 РП двигател нормална ли е ?
Щото такава ми обявиха по телефона от Хеед и ми се струва малко много при положение че на сайта им амортисьора за моита кола го бяха писали 80 лв.
Амортисьор Bilstein
Някъде ползват комбинирано , предни газови/Пневматични/ и задни маслени /хидравлични/ , по принцип разликата между едните и другите е минимална , но пневматичните са по издържливи , по твърди и с по дълъг живот ако ги пазиш.На мен наскоро ми сменяхя тампони на макферсъна и маестрото който се изходи върху автомобилът ми , сподели да си подготвя 260!!!
лева за предни амортисьори защото автомобилът бил комби./Пасат 1,8 MI -1992г./.Така че братле цената явно варира според региона в който живееш.

scuba написа:jgmec написа:...С газови пасата става стабилен, но вози много твърдо.
![]()
![]()
![]()
що не дойдеш да се повозиш в моя, да видим дали ще намериш голяма разлика. Не казвам, че няма, но тя е НЕСЪЩЕСТВЕНА! А за мен стъбилността на колата е от значение
не ща щото си имам

20vTurbo написа:jgmec написа:Не си сбъркал като си взел маслени. С газови пасата става стабилен, но вози много твърдо.
.. за някой това е плюс а не минус.
Колегата имаше нужда от подкрепа... та позавъртях малко гледната точка.
П.С. Моята кола е с газови - Bilstein и въобще не се колебах за марката и вида.