Свети слабо лампата на ръчната ?!?
-
van4o_v
- Автомобил:
- Двигател:
Свети слабо лампата на ръчната ?!?
Привет, колеги!
Тази сутрин когато запалих колата ми (Passat b3 91-ва), забелязах че лампата на ръчната свети слабо при свалена ръчна! Пробвах да опъна ръчната и лампата засвети по-ярко, когат обаче я свалих отново остана пак старата по-слаба светлина. Сега стоя и се чудя от какво може да е проблема? Ще съм много блогодарен ако помогнете с мнения! 
Последна промяна от gr_kanev на Пет 17 сеп 2010 22:59, променено общо 1 път.
Причина: Какъв модел ми е Пасат-а - http://www.vwclub.bg/forum/viewtopic.php?f=6&t=38785
Причина: Какъв модел ми е Пасат-а - http://www.vwclub.bg/forum/viewtopic.php?f=6&t=38785
- znainainai
- Автомобил: Golf4
- Двигател: MK 4 98 AHF
Re: Свети слабо лампата на ръчната ?!?
Случайно да си мил двигател или около казанчето за спирачна течност? Аз като си мия мотора и ми прави тоя номер за 1ч на слънце и се оправя
Другото което се сещам да се е овлажнила буксата от изпарения на спирчната течност огледай там 
-
tonkata92
- Автомобил:
- Двигател:
А може и нивото на спирачната течност да е намаляло.
- Dpop
- Автомобил: VW
- Двигател:
znainainai написа:Случайно да си мил двигател или около казанчето за спирачна течност? Аз като си мия мотора и ми прави тоя номер за 1ч на слънце и се оправяДругото което се сещам да се е овлажнила буксата от изпарения на спирчната течност огледай там
-
van4o_v
- Автомобил:
- Двигател:
Да ... пробремът си изчезна сам след като я напече хубаво слънцето. Явно влагата е била причината.