Здравейте колеги,
грешката е следната: 04B6 Standing Time Signal.....за какво иде реч дявол да го вземе?!!
Пасат б5 грешка климатроник!!!!
- rogy_boy
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Пасат б5 грешка климатроник!!!!
viewtopic.php?f=6&t=179942 ако имаш ваг-ком и аутодата е по лесно
Мерси колега,тази тема съм я чел,да ми препоръчате майстор или човек от форума,от София,който да ги разбира тези неща да отида и да оправим проблема??
- zfa159
- Автомобил: Mitsubishi Outlander + B4 Syncro
- Двигател:
- Контакти:
Не се занимавай да оправяш проблема.Той не ти пречи на работата на климатроника или на нормалните функции на колата.Този проблем касае връзка на контролера на климатроника с една друга електроника (Инструмент панел),откъдето той си взима някой дублиращи информации от други датчици по колата, за по-точна работа на климатроника.
Дори да решиш да се бориш с проблема, те чака сваляне на таблото,за да се видят всички кабели, евентуална смяна на контролера на климатроника (той често има проблем с тази информация и записва тази грешка) или по-лошия случай, смяна на таблото с уредите на колата,където ти е и имобилайзера и се вкарваш във филма с неясен край...
Не се занимавай,карай си така.

Дори да решиш да се бориш с проблема, те чака сваляне на таблото,за да се видят всички кабели, евентуална смяна на контролера на климатроника (той често има проблем с тази информация и записва тази грешка) или по-лошия случай, смяна на таблото с уредите на колата,където ти е и имобилайзера и се вкарваш във филма с неясен край...
Не се занимавай,карай си така.

Мерси колега за инфото,не бях сигорен дали тази грешка не влияе на работата на климатроника,предполагам си сигорен в това което ми каза,така че,ще си карам така....