Предварително благодаря за отговорите!!
Клапа за топъл въздух??? Б3
- popas
- Автомобил:
- Двигател:
Клапа за топъл въздух??? Б3
Здравейте колеги!! Пробвах с търсачката но не намерих нищо по моя проблем, ако съм пропуснал нещо моля да ме извините. Та става вапрос за клапите на парното (климатроника) някой можели да ми каже коя е клапата която определя какъв въздух да духа топъл или студен и как мога да я завартя на ръка? Понеже в момента е на студено и не иска да премине на топло а иде зима
Надявам се да не се налага да свалям цялото табло а само част от него.
-
rim
- Автомобил: Ford Galaxy
- Двигател: 1.9 AFN
Re: Клапа за топъл въздух???
Здравеи колега! На моя пасат климатроника е слаган в Италия и клапата за топлият въздух е като махна жабката която е под аербега на мястото до шофьора тя е долу вляво и се движи с помоща на моторчета.При мен парното едва се усещаше но с поизкривяване на лостчето на клапата сега е значително по добре но не е както трябва като на кола без клима но това е положението при мен по - добре е от да не духа добре.Успех!
- popas
- Автомобил:
- Двигател:
Здравейте отново. Намерих я. Става вапрос за тази която е най отдолу и най отвътре. За щастие до нея се стига сравнително лесно и успях да я завартя така че да имам топло.
-
policemen82
- Автомобил:
- Двигател:
колега имам същият проблем,можеш ли да обясниш малко по подробна за тази клапа.Мерси предварително
- popas
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Клапа за топъл въздух??? Б3
Здравей колега! Пиши на Л.С. какво те интересува и с удоволствие ще ти помогна. Стига да мога разбирасе.