Вапрос за Радиатор парно на B3
Вапрос за Радиатор парно на B3
Здравейте колеги ! Вапроса ми е някой знае ли каде и как се сваля радиаторчето на парното,понеже мисля че е запушено колата няма парно а работи на 90 градуса. Двигателя ми е 2.0 115 коня и е със климатроник. Благодаря предварително 

Re: Вапрос за Радиатор парно на B3
Знам каде се намира горе долу ама искам да знам дали има нещо по особено . днес го разглобих ама има мн трабопроводи и незнам дали е нужно свалянето им а имам работа и нямам много време да го разглобявам целия колега затова питам някои ако може да ми каже тук ..
- К.Одаджийски
- VW експерт
- Автомобил: Saab 9-3 SS ARC
- Двигател: B207L
Значи колегата отгоре ти е написал да ползваш търсачката, но на теб явно ти е по - лесно да напишеш мнение и след това да рефрешваш за отговори!
Ако само си беше направил труда да прочетеш закачената отгоре в раздела тема FAQ-често задавани въпроси неминуемо щеше да видиш във второто или третото мнение темата Смяна на радиаторче на парно

Ако само си беше направил труда да прочетеш закачената отгоре в раздела тема FAQ-често задавани въпроси неминуемо щеше да видиш във второто или третото мнение темата Смяна на радиаторче на парно

- pe6kata
- VW експерт
- Автомобил: passat corrado
- Двигател: AAA и АBV turbo
по-скоро не ти бачка моторчето което управлява клапата за топъл/студен въздух.
Ако все пак мислиш че е радиаторчето... разкачи двата маркуча в коша и провери има ли запушване.
Ако все пак мислиш че е радиаторчето... разкачи двата маркуча в коша и провери има ли запушване.