Проблем работа на бензин след като загрее
-
- Автомобил:
- Двигател:
Проблем работа на бензин след като загрее
Здравейте,колеги!Имам проблем с пасат 1,8 моно,1988г.,с агу!Преди дни смених бензиновата помпа и газов клапан.Проблема се състои в това когато колата е топла не работи на бензин,дюзата е почистена на ултразвук,и двете релета са сменени(мисля че не е от тях),паля на бензин когато е студена без проблем,включвам на газ и след 20 минути каране превключвам на бензин и нищто.Не работи.Бензиновата помпа си варти.Превключвам на газ работи си перфектно.Оставям колата половин час в почивка,превключвам на бензин пали и варви.Какво може да е,моля помогнете.На газ нямам проблеми никакви,харчи ми средно 9 на газ,на бензин не беше работила въобще 3 години.Къде да търся проблема,момчето което чисти дюзата нямаше програма за да изчисти грешките от компютъра,понеже съм с по-стария мотор с вакумно делко.Помогнете!Копчето за газ\бензин е само с два режима.Предварително Благодаря!
Re: Проблем работа на бензин след като загрее
бензин и нищто.Не работи
Когато е в движение, загасва или започва да "прекъсва"?
Ако загасва релето не въстановява веригата към дюзата ,ако прекъсва възможно е капана (газ)
да не затваря и да "бърка" горивата.
Виж релето(което се управлява от ключа(газ/бензин)
-
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Проблем работа на бензин след като загрее
Релетата са нови,на бензин не сам я карал много за да разбера дали прекъсва,клапана е нов,днес някой ми каза или ламбда сондата или топлинен датчик на трипътника,едно от двете не работи както трябва и компютъра не подава ток до дюзата.Днес сутринта си запали на бензин,вечерта в 17 часа не искаше.По време на движение пак не искаше да работи на бензин.Ще ходя отново на диагностика,няма начин,пък дано да е малкия дявол!Благодаря за съвета!