Голям проблем с халогените - B5.5

Техническа и сервизна информация за Passat
Потребителски аватар
bad_pesho
Автомобил:
Двигател:

Голям проблем с халогените - B5.5

Мнениеот bad_pesho » Съб 02 юли 2011 22:24

Здравейте!
Преди 2 месеца си взех Passat B5.5! Още в началото ми направи впечатление,че халогенките ми не искат да светят. Първо се сетих за бушоните,обаче те са наред. После се замислих,каква е вероятността и двете крушки да са изгоряли?Реших,че е малко възможно и така и не ги свалих,за да видя.Днес имах малко време и реших да проверя все пак.Свалих халогените и какво да видя - те просто не бяха свързани,поради простата причина,че НЯМА НИКАКВИ КАБЕЛИ ЗА ТЯХ.Поогледах и така и не немерих от някъде да стърчи кабелче за тях.
Искам да попитам дали има някакво решение на проблема - могат ли да се намерят кабели и къде се връзват,щото идея си нямам. :? :? :?

Последна промяна от IvanMan на Нед 03 юли 2011 8:20, променено общо 1 път.
Причина: Без главни букви в заглавието!

dqvola_91
Автомобил:
Двигател:

Re: ГОЛЯМ проблем с халогените - B5.5

Мнениеот dqvola_91 » Съб 02 юли 2011 22:55

Хъм..много интересно,да не е просто Б5,и да са му добавили броня от на Б5.5.. или самите кабели да са навряни някъде и да не си ги забелязал? :)

Потребителски аватар
bad_pesho
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот bad_pesho » Съб 02 юли 2011 23:21

Не, Б5.5 е! :D :D :D А кабелите доста ги потърсих и никъде ги нямаше. :roll:

Потребителски аватар
OvivO
Автомобил: какъвто си искам
Двигател: с който си искам

Мнениеот OvivO » Нед 03 юли 2011 0:18

Вероятно ти е сменяна бронята и не са си направили труда да ги вържат.
Аз лично не мисля, че си заслужава да ги връзваш, моите халогени не светят хич читаво ( оригинални са ), почти няма разлика с/без тях...
и другите колеги да кажат, моите може да са много мръсни или със слаби крушки, но никога не ги пускам.
Просто има прекалееееено рядко мъгла, а не съм фен на псевдо-гъзарията с включените халогени :)

Потребителски аватар
dancing_niki
Скиора
Автомобил: VW Touareg V6 TDI Individual
Двигател: CASA

Re: Голям проблем с халогените - B5.5

Мнениеот dancing_niki » Нед 03 юли 2011 8:57

Ако на ключът за фаровете имаш позиция за халогени, значи трябва да имаш и инсталация за тях. Ако нямаш, значи са имали такава броня и просто са я сложили, но не е проблем да се пусне нова. Ако търсиш инсталацията отгоре няма как да я намериш, под колата без махнеш кората под двигателя също няма как да я намериш. Най-лесно е при някой от клубните майстори, или ако ти се занимава сваляш кората под мотора и в краен случай и бронята, и няма как да не се покажат кабелите.

Върни се в “Passat”