Съединител-Пасат б4
- Vladko_1
- Автомобил:
- Двигател:
Съединител-Пасат б4
Днес както си карах забелязах,че се случва нещо нередно с педала на съединителя.Съединителя отлепя отдолу(с отлепянето проблеми нямам), но към края или малко след средата педала не иска да се върне до края и си стои там докато не го върна с крак.Имате ли идея от какво може да е това?Не винаги го прави.Не усетих да боксува.Може ли да е от жило или не знам и аз ?
- L&R
- Автомобил: CCC
- Двигател:
- Контакти:
Re: Съединител-Пасат б4
счупени пружини горна помпа
Ще сменяш горна помпа на съединителя. В по-лекия случай (ако не е надран цилиндъра) може да се разминеш със смяна на гумичките.
- me4oka7
- Автомобил: VW PASSAT
- Двигател: AVF 2004
По-добре направо я смени помпата.
Смямата на гумички - примерно 50 лева /карат по 2 месеца и после съшото упражнение/
Нова помпа 120 лева /аз съм така вече година и попловина никакъв проблем/
Успех !!!
Смямата на гумички - примерно 50 лева /карат по 2 месеца и после съшото упражнение/
Нова помпа 120 лева /аз съм така вече година и попловина никакъв проблем/
Успех !!!

- Vladko_1
- Автомобил:
- Двигател:
м да днес ходих.Помпа е.Интересното е,че на две места ми казаха: бутай сега с крак и не мисли по нататак ще се сменя...
- L&R
- Автомобил: CCC
- Двигател:
- Контакти:
Проблема е в пружините не в гумичките, ето как оправихме една ако се хване навреме не се купува нова помпа:
http://audibg.com/index.php?showtopic=51250&hl=
http://audibg.com/index.php?showtopic=51250&hl=
- Vladko_1
- Автомобил:
- Двигател:
ебати резила брат4е.Днеска отивам на сервиз вече с мислълта да ми сменят помпа...и човека отваря капака и вика ти знаеш ли,че нямаш спирачна течност...хахах Да обаче налива ми той и вика карай.20 метра от сериза потъна съединителя.После се връщам и му викам,че потъва и той пак карай.Е явно няма да се обезвъздуши сам.Утре пак отивам да ми го обезвъздуши.Та възможно ли е да е само от течноста? 

- Vladko_1
- Автомобил:
- Двигател:
Помпа-71 лева,Течност-4 лева и работа 15
TOTAL:90 лева
Може вече да се заключи

Може вече да се заключи

- sinanmetin
- Автомобил: Passat B6 2 tdi CR
- Двигател: CBAB
- Контакти:
Абе да питам на мене снощи какво ми се случи на 1 2 3 4 нямам проблеми със съединителя колкото и да го държа натиснат обаче като дам на задна за 4 секунди педала потъна и повече не се дига. Угасих колата дигнах го с ръка но вече ефект от съединителя няма. Педала си играе съвсем свободно и нямам съеднител как мога да го оправя това нещо ?
sinanmetin написа:Абе да питам на мене снощи какво ми се случи на 1 2 3 4 нямам проблеми със съединителя колкото и да го държа натиснат обаче като дам на задна за 4 секунди педала потъна и повече не се дига. Угасих колата дигнах го с ръка но вече ефект от съединителя няма. Педала си играе съвсем свободно и нямам съеднител как мога да го оправя това нещо ?
Ако съединителя ти е с жило значи се скъсало . (това е по добрият вариант)
Иначе помпата е заминала .