Здр. колеги! В нета попаднах на следното:
http://www.getins.bg/#
http://www.topins.bg
Наближава края на годината а от там и от нужда за подновяване на гражданската. Досега никога не съм се застраховал он-лайн. Разлика от 20-30 лв. и безплатна доставка до дома са добрите страни. Не съм сигурен обаче в качеството на услугата, коректостта на тези сайтове и т.н.

Гражданска застраховка он-лайн! Струва ли си?
- k_garchev
- Автомобил: VW Golf 4 2.3V5 4motion
- Двигател: AGZ
- Контакти:
Re: Гражданска застраховка он-лайн! Струва ли си?
Направи си я в SDI!Излиза доста по-евтино!
- xalerrelax
- Автомобил:
- Двигател:
k_garchev написа:Направи си я в SDI!Излиза доста по-евтино!
Точно пък там недей никога.
При този брокер деноминацията не важи.

- Rqhovo
- Автомобил: Passat B3
- Двигател: 1Y 1991
- Контакти:
Аз си направих при sdi и съм доволен доста откъм цена.Разликата с тукашните цени е 30-35лв.Доставката до Русе ми излезе 2лв и се оказаха коректни.
http://jitins.com/
След дълго ровене на мен тук ми излезе най евтино, дори и от SDI, единия ден след обяд я поръчах, на другия ме събудиха от Спидито! А иначе онлайн излиза по евтино от където и да е другаде май!
След дълго ровене на мен тук ми излезе най евтино, дори и от SDI, единия ден след обяд я поръчах, на другия ме събудиха от Спидито! А иначе онлайн излиза по евтино от където и да е другаде май!
- vw_golf_4_tdi
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
то няма как да са некоректни. плащаш си на куриера при доставка. сегашната ми гражданска я поръчах така през SDI, следващата мисля да е пак така.
- Теодор
- Автомобил: Ford Fiesta 6 BMW 325XI
- Двигател:
ivo_555 написа:http://jitins.com/

- Alex_Heat
- Автомобил: Audi TT
- Двигател: 1.8T
Колеги бих ви препоръчал този сайт ----> http://гражданска-отговорност.net/. Днес получих гражданска отговорност от тях по куриер. 1800 кубика, разсрочено плащане на 2 вноски. Първата беше 74.80. Общо след 6 месеца ще заплатя под 140 лв, което е направо супер цена в сравнение, ако отидеш в офис! Има много изгодна оферта в сайта им за Армеец - 118 лв, ако си над 25 години.
- offside
- Автомобил: Passat B5 1997
- Двигател: 1.8 20v ADR
А от къде сте сигурни че ще имате застраховка?
Има вече много случай точно такива сайтове да не отчитат полиците по компаниите и не дай си боже да се случи нещо и да се окаже че полицата е невалидна- не го пожелавам на никого
Имам дори и опарени познати заради 5-10 лв по-евтино(за "щастие" щети почти нямаше и всички се разбраха, та дори и до съд не се стигна). Правете ги тези работи при сигурни хора или брокери и както имаше тема във форума - не е маловажна компанията
Поздрави!

Поздрави!
- evgevg
- Автомобил:
- Двигател:
Alex_Heat написа:Има много изгодна оферта в сайта им за Армеец - 118 лв, ако си над 25 години.
Аз съм с тази.
offside написа:А от къде сте сигурни че ще имате застраховка?Има вече много случай точно такива сайтове да не отчитат полиците по компаниите и не дай си боже да се случи нещо и да се окаже че полицата е невалидна- не го пожелавам на никого
Имам дори и опарени познати заради 5-10 лв по-евтино(за "щастие" щети почти нямаше и всички се разбраха, та дори и до съд не се стигна). Правете ги тези работи при сигурни хора или брокери и както имаше тема във форума - не е маловажна компанията
![]()
Поздрави!
Проверка за на мнителните - на този сайт!
http://www4.fsc.bg/insn/
- BigTo
- Автомобил:
- Двигател:
От SDI си направих август, беше най-евтина с 40 лв + зелена карта, плюс доставка.
Български имоти - 1.9TDI 110 к.с 2000г , частно лице - 143лв.
Български имоти - 1.9TDI 110 к.с 2000г , частно лице - 143лв.
- Dpop
- Автомобил: VW
- Двигател:
Аз съм го правил веднъж, за 2009 г. Ползвах услугите на SDI и съм доволен. Става въпрос за София.
А защо си пуснал темата в този подфорум бе човек
? viewtopic.php?f=59&t=56776&start=0&hilit=%D0%B3%D1%80%D0%B0%D0%B6%D0%B4%D0%B0%D0%BD%D1%81%D0%BA%D0%B0+%D0%BE%D1%82%D0%B3%D0%BE%D0%B2%D0%BE%D1%80%D0%BD%D0%BE%D1%81%D1%82
А защо си пуснал темата в този подфорум бе човек

- passenger
- Автомобил:
- Двигател:
Доколкото виждам има отстъпки ако ГО се направи online, значи си струва, остава избор на застраховатл
Искам друго обаче да вметна.
Имам Пасата Б3, 1992 досега години наред във всички форми и при тези застрахователи които съм гледал ... все се категоризираше колата като до 1.6, до 1.8, до 2.0 и т.н. Миналата година ГО ми беше 180 и нещо ...
Тази година пак ме пита:
- Колко ти е колата ? 1.8 ?
- Аха ... 1.8 ...
- 190 лв (примерно).
Тук в един момент ми хрумна и казах:
- Да де ама не ме пиши до 2.0 защото съм 1781 (примерно, не помня колко точно), така ча сори ама искам в по-долната категория ...до 1.8 ...
И така преди седмица си направих ГО за 139 мисля ... айде 140.
Дали аз съм грешал преди ... не знам
Искам друго обаче да вметна.
Имам Пасата Б3, 1992 досега години наред във всички форми и при тези застрахователи които съм гледал ... все се категоризираше колата като до 1.6, до 1.8, до 2.0 и т.н. Миналата година ГО ми беше 180 и нещо ...
Тази година пак ме пита:
- Колко ти е колата ? 1.8 ?
- Аха ... 1.8 ...
- 190 лв (примерно).
Тук в един момент ми хрумна и казах:
- Да де ама не ме пиши до 2.0 защото съм 1781 (примерно, не помня колко точно), така ча сори ама искам в по-долната категория ...до 1.8 ...
И така преди седмица си направих ГО за 139 мисля ... айде 140.
Дали аз съм грешал преди ... не знам

- ulipet
- Автомобил: VW PASSAT B7
- Двигател: CFF
"он-лайна" излиза малко по-скъпо, казвам го от опит но ми я доставиха с куриер до работата с наложен платеж.