Здравейте на всички! След множество посещения по знайни и незнайни сервизи и майстори, множество вложени средства и резултат равен на нула, реших да се допитам до вас. Значи, проблемът е следният : Когато колата съм я карал известно време и двигателят е топъл и примерно я оставям за 1 час, след което като се опитам да я запаля на бензин тя се задавя. След това само върти, върти и никав шанс да запали... (на газ също като е студена не мога да запаля, защото ми изпарителя ми е за смяна) И така си остава колата там където е загаснала до другия ден, когато вече се е отдавила и си пали... Преди не го правеше често, но напоследък е пълна мъка да се кара тази кола. Досега сме сменили дебитомер (стар за 250лв, незнам до колко е читав), стъпоково моторче (отново втора ръка за 50лв), регулатор на налягането на горивото (нов 300лв.), също така и кабелите са сменени... Тези неща предопложиха майсторите, че са проблематични, но уви все още ми гасне и после никакво палене. Направо вече се чуда какво да правя с тази кола

Ще съм ви изключително благодарен ако можете да помогнете със съвет или преопръка! Благодаря предварително!
Колата е 89-та година 1.8 пълна инжекция, бензин/газ.