Как да си монтирам багажника на покрива на Пасат седан 1988г.
Не мога да намеря ре6ение.ако някои има снимки о6те по добре.Няма никакви места за да се захване багажника нито каде да се направят някжи дупки за тва.ПОМООООООЩ!!!!
Как да си монтирам багажник на покрива на Пасат седан 1988г.
-
- Автомобил:
- Двигател:
Как да си монтирам багажник на покрива на Пасат седан 1988г.
Последна промяна от lubolinkin на Сря 05 юли 2006 23:29, променено общо 2 пъти.
- radotom
- Модератор
- Автомобил: Passat B6
- Двигател: CBBB
Предполагам, че имаш предвид багажник на покрива. И че гумените лайсни са ти цели, като на мен!
Ма.. му, и аз исках да си сложа таквоз животно, но освен нарисуваните стрелкички , дето трябва да се бутнат капачетата и да се постаи багажника, нищо друго няма по тези лайсни! Камо ли пък капачета... Явно... ще иска макетно ножче да играе май!
Ма.. му, и аз исках да си сложа таквоз животно, но освен нарисуваните стрелкички , дето трябва да се бутнат капачетата и да се постаи багажника, нищо друго няма по тези лайсни! Камо ли пък капачета... Явно... ще иска макетно ножче да играе май!

- gencho60
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
izviniavam se che pisha s latinskite bukvi no na moiata klavietura e taka.i dvamata si gubite vremeto.imam pasat 2001 i az niamam kade da sloja bagajnika.do restorant kapri ima magazin za bagajnici niuman,koito se postaviat na pokriva sas staoenki.moiat go kupih za120lv ot tam.niama nuzda da rejete nishto.
- radotom
- Модератор
- Автомобил: Passat B6
- Двигател: CBBB
MobilLife написа:Няма да станв без рязане...Вариант две - Купуваш си комби!
Аз СЪМ с комби! Ама съм и женен за троянчанка, а живеем в Пловдив! И имам 2 деца! Я ме светни как се качва детска количка, колело (голямо вече) и около 3 големи сака с дрехи за да прекараме събота и неделя при бабата без багажник на покрива и ремарке отзад.... Сега търся багажника! После се заемам и с ремаркето!

Не за друго, ами иначе трябва да сменям жената (че колата не си я давам)
- gencho60
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
izviniavam se che greshno sam dal godinata.moiat pqascho e 1991.nedey da rejesh nishto.ako ne ti se davat pari preraboti bagajnika.parviat bagajnik go napravih ot star bagajnik za lada.no poneje ne namerih guma da mu oblicovam stepenkite si nadrah boiata.sled tova e iasno 120lv.sajaliavam che na avatara ne e s noviat .