Интересува ме такова табло ще стане ли на пасат без бордови комп.
download/file.php?id=96335&mode=view
Или такова от б4
download/file.php?id=88498&mode=view
Въпрос за табло на Пасат б3
- Winner25
- Автомобил: VW Passat B4 B6
- Двигател: ABS BKC
Re: Въпрос за табло на Пасат б3
Освен борд компютър е важно дали е с жило километража или с датчик. Също с една или две лампи за мигача
По принцип с малко преправяне всичко става

По принцип с малко преправяне всичко става

Ами с двете лампи за мигача гори и отзад е с букса и оная фуния (жилото нали)
Та в крайна сметка стават ли тези табла,които съм показал,защото ми предлагат такива,но не знам дали пасват.
- HukuTyY
- Автомобил: Vw Passat B4
- Двигател: ABF 16v
Denzi написа:Та в крайна сметка стават ли тези табла,които съм показал,защото ми предлагат такива,но не знам дали пасват.
Стават колега,но на първото табло ще имаш повече работа.Както виждаш то е с ел.отчитане на километрите и ти трябва датчика,защото ти си с жило.За мигачите горе(двата) също ще имаш работа.Мисля че за второто табло работата ще е много по-малка и по простичка.Иначе и двете могат да станат но ще се иска преправяне

- Winner25
Denzi написа:Ами с двете лампи за мигача гори и отзад е с букса и оная фуния (жилото нали)
Ako това което си написал е за твоето табло, значи това трябва да стане без да се преправя нищо
Сори че повдигам стара тема ама сега ме мъчи пак мислълта за едно табло от б4 което видях че се продава.Та да ви питам дали ще стане на б3-ката.Моето табло е със същото разположение на лампи мигачи само че е от 20-220,дали ще отчита правилно.
- HukuTyY
- Автомобил: Vw Passat B4
- Двигател: ABF 16v
До колкото знам става без проблем,но ако искаш изчакай по запознатите да кажат на 100% 

- К.Одаджийски
- VW експерт
- Автомобил: Saab 9-3 SS ARC
- Двигател: B207L
Каква е причината да го сменяш в този случай! Ако не са с еднакви предавателни числа километражите ще те лъже, но пък самите километражи са взаимозаменяеми.....
- Winner25
К.Одаджийски написа:Каква е причината да го сменяш в този случай! Ако не са с еднакви предавателни числа километражите ще те лъже, но пък самите километражи са взаимозаменяеми.....
Предполагам че точно километража е причинатa

защото
моят абф е до 240 с бяло табло ама искам да ми е до 260 така по добро впечатление прави на мацките и си мислят че е по бърза
Не заради мацките,просто лампата за водата на таблото си свети когато и скимне и колкото да презапоявам или да сменям стабилизатори не се оправя.
- vasilb
- Автомобил:
- Двигател:
Denzi написа:Не заради мацките,просто лампата за водата на таблото си свети когато и скимне и колкото да презапоявам или да сменям стабилизатори не се оправя.
Провери буксата, която влиза в таблото и пътя до самата крушка. За тази крушка стабилизаторът не играе роля! Щом свети и си е добре на мястото смяната едва ли ще ти реши проблема, а по-добре потърси къде се прекъсва веригата! Успех!
- К.Одаджийски
- VW експерт
- Автомобил: Saab 9-3 SS ARC
- Двигател: B207L
Лампата за водата може да свети и заради заседнал датчик за ниво в разширителния съд!
Инак сменяй таблото смело, както казах обаче преди това сравни предавателните числа дето ги пише отзад. Ако съвпадат няма проблем, ако не съвпадат си сложи стария километраж и така. Ако пък искаш стария ти километраж да е до повече километри, си принтирай от темата за километражите в направи си сам
Инак сменяй таблото смело, както казах обаче преди това сравни предавателните числа дето ги пише отзад. Ако съвпадат няма проблем, ако не съвпадат си сложи стария километраж и така. Ако пък искаш стария ти километраж да е до повече километри, си принтирай от темата за километражите в направи си сам