Уплътнения за врати?(питане)
- Kostadin Aleksiev
- Автомобил: Golf MK3 GT
- Двигател: AEK
Уплътнения за врати?(питане)
Колеги ще бъда много благодарен ако някой може да ме упъти от къде да си купя ново уплътнение за една от вратите(Пассат Б3).П.С :интересувам се за ново,не 2-ра ръка,благодаря предварително!
Последна промяна от Kostadin Aleksiev на Чет 09 дек 2010 20:17, променено общо 1 път.
- vasilb
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Уплътнения за врати?(питане)
В официален представител на VW, а може и да попиташ в магазините за авточасти! Бъди готов за сериозна цифра, защото капачката на резервоара струва 96лв. (оригинална)!
- Kostadin Aleksiev
- Автомобил: Golf MK3 GT
- Двигател: AEK
Няма и по магазините,все пак мерси.Май ше трябва 2-ра ръчка.

- vasilb
- Автомобил:
- Двигател:
Ако държи да е ново провери в София при един от двата представителя на
! http://www.porschebulgaria.bg/volkswagen/dealers.html Даже за по-лесно може да им звъннеш и да ги питаш! 

- volodya iliev
- Автомобил: Passat B5
- Двигател: APT 2000 4MOTION
Здравей колега аз преди около година се обаждах в официалният вносител на фолксваген в софия да питам за уплътненето,което е покраи самото стъкло от външната страна на една от вратите познай каква беше цената 125лв. за 1бр. и то на поръчка понеже го нямаха в наличност.Един ден се разхождах по автоморгите и по случаиност попаднах на една врата,която беше смачкана в долната си част и я бяха приготвили за вторични понеже момчетата,които работят там са ми приятели ми викат каквото ти трябва си сваляи от вратата защото отива на вторични суровини и аз свалих уплътнението,което е покраи стъклото защото беше здраво и е в перфектно състояние прибрал съм си го за резерва ако се наложи да имам утре мисля да обиколя пак да си сваля някои други пластмаси и дреболий от един пасат за части докато не са заминали на боклука.Без пари ми дадоха уплътнението тъи като са ми доста добри приятели.Успех в разрешаването на проблема ако мога тека да го нарека.
- Stenly
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Преди звънях в Юнитрейд за цялото уплътнение на вратата и цената която ми бе казана беше 400 и малко лева за един брой.