Помагайте колеги, не намерих нищо като за мен с търсачката.
Двигателя е 2Е Digifant 115к.с.
Когато двигателят работи всичко е наред .След като го изгася от вакумният маркуч , който излиза някъде отзад мисля под дроселовата клапа започва да тече бензин............
Този маркуч влиза в тройник , разклонява се за горната част на инжекцията и другата част в горната страна на въздушния филтър.
Та мисълта ми е , че бензина се връща по този маркуч и влиза във въздушния филтър.
Защо е така не знам, но мисля че не е правилно. Отварям възд. филтър -наполовина мокър от бензин
И бензин връща само след като се загаси двигателя .
Помагайте , че ще се запаля като нищо.
Благодаря на всички предварително.
Атанас
Имам проблем с вакумните маркучи на 2Е
vaskoto1 написа:пробит регулатор на налягането на горивото в рейката! сменяй!
Благодаря за скоростния отговор.
Така ли се нарича тая джаджа точно и лесно ли се сменя, има ли нещо особено?????/имам в предвид
дали ще мога сам , тъйкато не съм много на ти с тия работи / или да я карам в сервиз.
И още за какви пари става дума приблизително??
Още веднъж благодарско за бързия отговор.
Атанас
- vaskoto1
- майстор Падна ли ми!
- Автомобил:
- Двигател:
белята е че е към 100 лв. а е нищо и никакво нюню... представлява едно метално цилиндърче в което влиза вакуумен маркуч от дроселклапата (то е под нея) и е закачено на една черна пластмасова рейка (на която са и дюзите) по протежение на двг-то. закрепено е с една скоба-както датчика за температурата-през него.
работи се внимателно защото налягането вътре е поне 2.5-3 бара-да не си измиеш очите с бензин-не е хич приятно. относително лесно се сменя ама ти си реши.
работи се внимателно защото налягането вътре е поне 2.5-3 бара-да не си измиеш очите с бензин-не е хич приятно. относително лесно се сменя ама ти си реши.
- Sunny
- Дезертьор
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Имам регулатор за 2Е, ако не намериш се обади, а и цената му ще бъде далеч по-различна от посочената.
В моргите принципно се опитват да ти набутат цялата рейка, заедно с дюзите, ако не са успели да ги продадат преди това.
Смяната наистина е лесна. Само като вземеш сваления регулатор и ще ти стане ясно как да смъкнеш твоя и да ги смениш.
Успех и сменяй наистина, докато е време, че като нищо ще пламне. Дръж работещ пожарогасител под ръка.
В моргите принципно се опитват да ти набутат цялата рейка, заедно с дюзите, ако не са успели да ги продадат преди това.
Смяната наистина е лесна. Само като вземеш сваления регулатор и ще ти стане ясно как да смъкнеш твоя и да ги смениш.
Успех и сменяй наистина, докато е време, че като нищо ще пламне. Дръж работещ пожарогасител под ръка.