Верна ли е книгата?
Верна ли е книгата?
На страица 173, фиг.130 от дебелата книга VW PASSAT е показано свързването на омметър за проверка на датчика за температурата на охлаждането. При мен - пассат 1992, ABS на посочените клеми няма никой. Показаниа имам на двете леви клеми ( ако сте застанали пред бронята). Дали е верна книгата или грешката е при мен?
-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Дебела книга
Бобсън Пассатов приветства всчки "Рассат"-аджии. Не мога да повярвам, че има грешки в дебелата книга за Пасата - (на нея е сниман един бял "Пасат" седан). Защо издават книги със значително голями грешки? Май само за пари. Но при възникване на техн.проблем, как да го решиш? Това означава, че при справка в книгата, информ.в нея е недостоверна. Какво да правим колеги? За най-дребното до майсторите ли да прибягваме? Незнам? Бобсън.
Re: Дебела книга
Bobsun Passatov написа:"....Защо издават книги със значително голями грешки? .....
Според мен проблемите идва от факта, че книгата е копие на руското издание.В руския "оригинал" http://volkswagen.msk.ru/vw_doc2/b3_88-96.zip има цяла глава за по-мощните мотори, a също така и за G60.Разбира се в BG превода ги няма тези глави, но за сметка на това се срещат обърнати "снимки с главата надолу" или огледални.При руснаците има една "национална черта". Като докопат нещо от някъде независимо за коя област се отнася го превеждат 1:1. А BG са на принципа "Е нали с нещо трябва да съм пред теб" т.е да зная повече.Може би издателят воден от тази максима е сметнал, че в BG колкото по малко знае навалицата толкова по-добре