Ламбата на габарито?

Техническа и сервизна информация за Passat
Потребителски аватар
Polker
Автомобил:
Двигател:

Ламбата на габарито?

Мнениеот Polker » Пет 07 яну 2011 18:33

Здраво момци живи и здрави честита нова годин наздраве и на целото Шопско и седамдесе километри наокол :lol: Наложи се текова да посакам акъл какво да найдем у фаро ламбата на габарито сас понататешно меняванье ако е дала фира.Бе гледам го чера Пасато-стои си на габарит-ама ми намигнал некакво.Позагледах го тека като болна крава и видох дека е избегал преден леф габарит.Укарвам у гаражо и дигам капако.И го па затварам:evil: Оздоле само мене ме нема.Ма я сам инат-че поправям :banghead: Тамън зимам инструменто те ти го яви се комшиата.Дума:Дека си полетел с тия големи отверки?А яз:Те изгоре ламбата да менявам у фаро а у трактуро по маненки немам :( Па дигаме съвмесно капако гледааме гледааме оно не е фар като фар бе зад него конощип не моо мине ния с отверка че бръкаме :screwy На трактуро отвиваш 2 винта запиняш го с отверката и рефлектуро исфърча съсе жиците ламбите и ланшната люцерна.После го е.аваш как си сакаш.Тука не било така бе.Ма я сам умен и се сетих за форумо :applause: :applause: Зарадвах се демек са че кажат ората :D И се веднък уплаших че са че рипне некой страшен мелиоратор връз менека сас страшните думи"Ти сползва ли тарсачката?" :deal :deal Сползвах я ма ми излезна целото Улично осветление и не свърших работа.Тека накрайо да не забраим Пасато е 2004 1.9 турбинката чиста навта 131 конье мигач у огледалото високо също като у трактуро :mrgreen: И са се сещам мъдро ако некой има снимкоф текова...матрял да праща-я можем сам да си го отфарам :да: А сполай ви :bowdown

Потребителски аватар
pas1.8mi
Автомобил: Passat B5
Двигател: 1.8T AEB 1999

Re: Ламбата на габарито?

Мнениеот pas1.8mi » Пет 07 яну 2011 18:42

Лампата се води W5W!Погледни тази тема за смяната! :wink: http://www.vwclub.bg/forum/viewtopic.php?f=6&t=150239&start=0

П.П Писанието ти е уникално! mhihi

Потребителски аватар
sk.
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот sk. » Пет 07 яну 2011 22:12

Пич, кажи ми моля те, че се бъзикаш и можеш да пишеш и на чист български!
:roll:

Потребителски аватар
nosex
Вечен БАН
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот nosex » Пет 07 яну 2011 23:12

sk. написа:Пич, кажи ми моля те, че се бъзикаш и можеш да пишеш и на чист български!
:roll:

Извинявам се офф-а, но колегата polker ми напълни душата! :Mr Green Fun :063:
Така не съм се смял отдавна, браво колега, продължавай в същия дух! :да: :bowdown

Потребителски аватар
drago_tr
Автомобил: Passat B5 Audi A4B6
Двигател: AFN AVB

Мнениеот drago_tr » Съб 08 яну 2011 6:16

Ако на тойот език пишеш у търсачката....верно нема да излезе нищо :wink:
Аз не можах да те разбера та търсачката ли?

п.с. модулите да аднат езика че виж човека не може да се оправи :Mr Green Fun

Върни се в “Passat”