Здравейте и от мен колеги.Преди 3 дена си купих един Passat B4 в талона пише 93г. комби с газова.Гледах насам натам разпитвах и ми казаха, че това е някаква междинка дето били някакви лимитирани версии ала бала... та имам малко въпросчета относно него.
1.Видях, че мигачите до фаровете не светят.. реших да проверя да не са изгорели и какво да видя... те са само сложени за украса там 2 капачки:)Та въпроса ми е могат ли да се сложат мигачи понеже гледах че има място там за лампа или всички б4-ки са така?
2.Няма жабка.. на мястото на жабката има AIRBAG.Може ли да се смени да си се сложи жабка или пак са си така ?

Въпрос B4
- vaskoto1
- майстор Падна ли ми!
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Въпрос B4
1. да всички са така и да-ако искаш можеш да си прилемезиш сам нещо да ти свети.
2. да всички са така и да-ако искаш можеш да извадиш гайдата и да сложиш жабка.
2. да всички са така и да-ако искаш можеш да извадиш гайдата и да сложиш жабка.
- Dpop
- Автомобил: VW
- Двигател:
Абе виждал съм в София само два Б4, седани които в имитационната бленда до фара имаха оригинално оранжев мигач
но не ги щракнах. Единият е бял и спираше по "Дондуков" близо до кръстовището с "Левски", предполагам е на посолството или намиращата се в близост държавна агенция - АДФИ(ако не греша). Предполагам е опция за американският пазар. С една дума - екзотика.

- vpetrovbg
- Автомобил:
- Двигател:
Dpop написа:Абе виждал съм в София само два Б4, седани които в имитационната бленда до фара имаха оригинално оранжев мигачно не ги щракнах. Единият е бял и спираше по "Дондуков" близо до кръстовището с "Левски", предполагам е на посолството или намиращата се в близост държавна агенция - АДФИ(ако не греша). Предполагам е опция за американският пазар. С една дума - екзотика.
Това не са мигачи, а "сайд-маркери", които светят заедно с габаритите и са монтирани само на моделите за САЩ и Канада, защото там е задължително изискването колите да имат такива странични маркери. Може да се купят такива за около 57 лв за брой в представителствата на Фолксваген.

Не си сменяй Ербега с жабка,защото в даден случай може да помогне много,а жабката освен да я пълниш с непотребни неща,които да ти дрънкат непрекъснато-никаква друга работа не върши.
- vaskoto1
- майстор Падна ли ми!
- Автомобил:
- Двигател:
Dpop написа:Абе виждал съм в София само два Б4, седани които в имитационната бленда до фара имаха оригинално оранжев мигачно не ги щракнах. Единият е бял и спираше по "Дондуков" близо до кръстовището с "Левски", предполагам е на посолството или намиращата се в близост държавна агенция - АДФИ(ако не греша). Предполагам е опция за американският пазар. С една дума - екзотика.

- znainainai
- Автомобил: Golf4
- Двигател: MK 4 98 AHF
За сайд маркерите са ти казали а аз ще те светна как да имаш мини жабка под десния бег. Та там е равна кора махаш я и слагаш от пасат В3 (2-ка му викат някои непросветени) в зависимост от това дали си със или без клима слагаш плитка или дълбока пробвано е става на колега от форума съм му монтирал преди почти година