как да махна мокета

Техническа и сервизна информация за Passat
Потребителски аватар
Antiloop
Автомобил:
Двигател:

как да махна мокета

Мнениеот Antiloop » Сря 02 авг 2006 16:34

Може ли някой да ми каже как се маха на Пасат 1992 год. комби мокета на пода.Ония ден някой забравил да вдигне стъклото и всичко е мокро.

Потребителски аватар
redOne
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот redOne » Сря 02 авг 2006 16:47

Имах подобен проблем преди 7-8 години. Оставих си колата и влязох да гледам филм в Синемакс. Излязох и гледам тя плува милата :D Отварям вратата и отвътре почва да изтича вода! Прекръстих се и запалих - лека полека (щото вълните плицикаха по капака!!!) одихох до Синдикалния дом в Пловдив. Отворих вратите и изгребах колкото можах с канче. После приятел ми услужи с едно руско подобие на Rainbow и изсмуках още 8 литра. На сутринта просто оставих вратите отворени и отидох на работа. И така два дена. Много се притеснявах за патина по електрониката, петна по мокета и седалките. Но нямаше нищо!! И досега не съм имал проблем след това зверско наводняване. Така че просто остави мокета да изсъхне . Ако има нещо след това, тогава ще му мислиш.

Потребителски аватар
MobilLife
Автомобил: Wv golf 5 +
Двигател:
Контакти:

Мнениеот MobilLife » Сря 02 авг 2006 17:47

Мене ми праха всичко на автомивка и свалиха седалките и пласмасовите прагове покраи вратите - не е сложно... :wink:

Потребителски аватар
vladtod®
Автомобил: Passat
Двигател:

Мнениеот vladtod® » Пет 04 авг 2006 12:54

сваляш седалките ,пластмасовите прагове и го сваляш,защото от долу има едни торби пълни с абсорбиращ пясък или нещо подобно.моята без да е мокрена имаше влага .Тва се получава от зимата като влизаш с заснежени обувки.Ако не те мързи и не искаш да ускориш корозията си го свали и подсуши.

Върни се в “Passat”