Mintex
- jvs
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Mintex
Здравейте, от около месец съм с накладки Mintex, а днес купих и дискове на същата фирма. Някой ползвал ли ги е досега и какви впечатления имате за тях. Благодаря педварително за отговоите.Направи ми впечатление че накладките като загреят се разнася ужасна миризма. Не сам сложил още дисковете и се надявам да е заради старите които са доста износени...
- jvs
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
mirizma
Нестава вапрос за кебапчийница, просто мирише. А за спиране са невероятни...Надявам се и с новите дискоже да стане супер..
- radotom
- Модератор
- Автомобил: Passat B6
- Двигател: CBBB
alexx написа:доколкото знам са английски и са добри иначе това с миризмата е нжрмално бях с Локхийд / Делфи и след 4-5 спирания .... кебапчийница
Олеее... Братче, не ми говори за Delphi Lokcheed! Бях с такива 3 седмици! Ебаси набутвацията... Ако спирах само на желязо, сигурно по-добре щяха да се държат спирачките, чесно!
Ужасно твърди са и още на 3 ден така загряха, че се разлепи пластмасовия етикет с надписчетата отзад (какво ли търсеше той там...) и като взе да ми чегътрта на всеки оборот на колелото... шашнах се! На път спирах да свалям колела, че знам ли какво точно чегърта....