Бензинова помпа :(

Техническа и сервизна информация за Passat
radik90
Автомобил:
Двигател:

Бензинова помпа :(

Мнениеот radik90 » Чет 27 яну 2011 0:49

Здравейте колеги проблема е следния. Преди 2 седмици заредих до горе бензин 95 на омв всичко си беше наред. Покарах към 400км и почна да придърпва (помислих че може да е вода в бензина). Когато поглеждам бензин на 1/3. С времето колкото повече карах повече прекъсва, подскача на светофари гасне. Викам си сигурно съм запушил нещо. Смених горивния за всеки случай и докато се прибера от сервиза до нас всичко на 6. Аз доволен че се разминах тънко. Да ама на другия ден карах каквото карах светна резервата и пак се почна същата история едвам се прибрах до вкъщи. Сега пробвам да запаля въобще не ще. Ток има, искра има всичко само бензин май няма :) Та стигнах до заключението че е бензиновата помпа. Карам пасат Б3 1.8 моно, мисля че е с две бензинови помпи. Въпроса ми е явно бензиновата не е заминала съвсем, та ако карам постоянно над половин резервоар колко време ще изкарам. И евентуално как вървят цените на бензиновите помпи оригинални, китайски,рециклиране :? Давайте съвети.

Потребителски аватар
hooligans
Автомобил: VW Polo Harlekin 1996
Двигател: 1.6 AEE

Re: Бензинова помпа :(

Мнениеот hooligans » Чет 27 яну 2011 2:46

viewforum.php?f=6

Защо трябва след всеки модераторите да гледат!
:banghead:

Потребителски аватар
skiper
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот skiper » Чет 27 яну 2011 13:54

Цените на бензиновите помпи са горе-долу:Китайска към 60лв. Италианска 160лв. и Немска към 400лв. втора употреба между 40 и 60лв.

Nikolai Palqnchev
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Nikolai Palqnchev » Съб 29 яну 2011 17:14

вече карам 1г.с китайска от 60лв като постоянно варти на бензин и карам на газ няма проблеми за сега 1,8 ми абс. :wink:

Върни се в “Passat”