Елседалки, антена, централно и други елпроблеми

Техническа и сервизна информация за Passat
Потребителски аватар
svik
Автомобил:
Двигател:

Елседалки, антена, централно и други елпроблеми

Мнениеот svik » Сря 02 фев 2011 2:01

Имам пасат 1.9 tdi AFN. Колата е чудесна, здрава, харчи малко, но елпроблемите ме дразнят сериозно. Салонът е кожен с елседалки - като купих колата не работеше отоплението на шофьорската седалка, после спря и другото; радиото не хваща станции освен Хоризонт, Дарик и Радио Варна - тоест само честотите с най-силен сигнал, задните врати не се отключват винаги - понякога само едната, друг път и двете - въпреки че щифтчетата им се вдигат като деактивирам алармата от дистанционното. Таблото на климатроника не зацепва веднага, а някъде след минута показва колко градуса е навън и как е наместено вътре - преди това светят всички детайли на циферблата. Касетофонът спира като врътна ключа на загасено, но ако го размърдам, без да вадя ключа и без да давам на контакт, тръгва... Кой е човекът, който във Варна може да ми оправи тези проблеми - щото вече разбрах от някои жичкаджии, че почти нямало оправия или било прекалено скъпо, за да се оправи, или че трябвало да се свали тавана, който се чупел и стояло грозно, и други ужасии и т.н. :banghead:

xaxo_x
Автомобил:
Двигател:

Re: Елседалки, антена, централно и други елпроблеми

Мнениеот xaxo_x » Сря 02 фев 2011 9:11

мога само да помогна за радиото - има два варианта - прекъснат кабел на антената при което ти ловиш само и единствено най-силните станции, втори вариант тези коли имат пасивен усливател който се захранва от касетофончето, ако не е захранено пак не ловиш нищо...

Потребителски аватар
svik
Автомобил:
Двигател:

Re: Елседалки, антена, централно и други елпроблеми

Мнениеот svik » Съб 05 фев 2011 3:18

Благодаря за инфото - така или иначе не разбирам от кабели и жици, ще е добре някой да ми препоръча специалист за решаване на въпроса - може и от София.

Върни се в “Passat”