Авт. скоростна кутия- типтроник за PASSAT 5.5 1.9 TDI 2001
Авт. скоростна кутия- типтроник за PASSAT 5.5 1.9 TDI 2001
Имам нужда от съвет, или евентуален ремонт на скоростната кутия.
тел: 0898 483 743

- Fr3nzY
- Автомобил: VW Passat
- Двигател: AFB V6 TDI
Re: Авт. скоростна кутия- типтроник за PASSAT 5.5 1.9 TDI 2001
Е от какъв съвет колега какъв е проблемът с кутията.Какво точно прави ?
- bulaki
- Автомобил: VW Passat B8 variant Hight Line
- Двигател:
- Контакти:
pastel написа:Имам нужда от съвет, или евентуален ремонт на скоростната кутия.тел: 0898 483 743
Това направо си е за бисерите

Кажи колега от какъв точно съвет се нуждаеш,за да ти се отговори.Все пак във форума не сме всички майстори и първо се дискутират проблемите ако някой се е сблъсквал с подобни,като твоите,казва ти се ако някой знае,какво е точно и след това се решеваш какво да правиш.Това с телефона дето си оставил,едва ли някой ще ти се обади на него.
П.П.Аз също съм с такъв Пасат,който е типтроник.Ако мога ще помогна със съвет,но първо и направи една диагностика,за да видиш грешките които пише и от там ще се разбере какво може да и е.Чак тогава се насочвай към ремонти

- rado_mit
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
за съвети .. питания .. и всякакви други свързани със скоростни кутии http://www.gemini4.com/ 

- bulaki
- Автомобил: VW Passat B8 variant Hight Line
- Двигател:
- Контакти:
Аз не съм много съгласен с теб.3а въпросните gеmini4 не са много добри отзивите.Казвам го,защото доста хора не са доволни от тях комлексно(електроника и механика).Другото е,че цените на какъвто и да е ремонт започват от 1400лв.Има 2-3 места,където може да си свършат качествено работата.Аз лично не бих се доверил на gеmini4.
Единия вариант за който се сещам и почти всеки 2-ри е при тях са "КОКО-АВТОМАТИК".Аз не съм ползвал услугите им,но ако се наложи най-вероятно ще е при тях,с оглед на мненията за тях
Единия вариант за който се сещам и почти всеки 2-ри е при тях са "КОКО-АВТОМАТИК".Аз не съм ползвал услугите им,но ако се наложи най-вероятно ще е при тях,с оглед на мненията за тях