скорости на B3
скорости на B3
Здравейте на всички искам да ви попитам нещо,еднакви ли са скоростите на пасат B3 с двигател 9А и на пасат В3 с двигател ABS.Питам понеже свалих големия двигател и сложих по-малкия без да сменям скоростите та ако някой го е правил това да знам та да сменя и скоростите преди да го подкарам.предварително благодаря
- Stenly
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: скорости на B3
Има разлика попринцип. Има вариянт и да попаднеш на еднакви кутии... гледай предавателните числа на предавките и диференциала те там е ключа..
- DJ_TOLYO
- Автомобил: Passat Variant
- Двигател: 2E 1991
Едва ли мотор 136 к.с. ще има същата скоростна кутия като мотор 90 к.с. 

- Danny boy
- Автомобил:
- Двигател:
Мисля че колата ще ти стане доста по-мудна 9А би трябвало да е с по-дълги скорости а за това означава че им трябва въртящ момент а ти го нямаш,няй много да постигнеш икономия на 5предавка и да караш само на 3та в града както досега на 4та,най-вероятно и тръгването на 1ваще ти е леко зор а на 2ра невъзможно от място.Кутията ще действа повече като моторна спирачка отколкото като нормална такава може би разходът ще се увеличи но с колко....
Търси си скоростна кутия от ABS или RP мотор,има много обяви в продава на части
успех.
Търси си скоростна кутия от ABS или RP мотор,има много обяви в продава на части
успех.
- slavi_kn
- Автомобил:
- Двигател:
Аз също имам Б3 9А но скоростите са ми доста къси на 5-та с 3000об. с 100км а на някои пасатчета с тези обороти са със 120км.Как да разбере коя е по дълга скоростна кутия?
- Stenly
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Именно защото се слагат понякога от завода еднакви кутии и на по силните и на по слабите коли ...