1.Вратите-едната задна не се отваря от вън, от вътре няма проблем обаче отвън ръчката не иска да дръпне достатъчно лостчето...-дали има някаква регулировка на жилото или от смазка ли се нуждае...иначе не е увиснала вратата.
2.В десния фар има конденз и малко черно май щото е близо до възд. филтър, не знам от къде може да влиза...
3.Между 2600 и 3100 оборота или на 5 -та тва е някъде между 95 и 115 започват вибрации които ме дразнят, след това двигателя заспива ама не знам дали опира нещо някъде по купето или...
4.Ходих в AUTOTRADE сервиза да ми сменят ангр. ремък, ама ми казаха, че е със записване и аз им поисках цени и те ми дадоха:
- ангр. ремък - 50.76лв
- ролка - 69.22лв
- горив. филтър - 26.98лв
- възд.филтър - 31.66лв
- маслен филтър - 10.75лв
За всичко това труда за смяна е 50лв.
5.Иначе днес ми смениха нещо дето и аз не можах да го разбера точно- някои път като завъртя ключа и не завърта стартера, не са четки ами някакви клеми ли или клемореди не знами мигачите се губеха от време на време и тях оправиха, абе за цялата работа 95 лв.
6.Парното-не знам как духа на пасата вентилатора, ама бащата има едно фордче транзит и без вентилатор направо стоим по тениски, с маздата беше същото, а тук вентилатора на 4 , а топлото... топло ама не колкото трябва, а също и разпределителните клапи на парното нещо се ебават щото духа само на прозорците или отпред до шофьора и до него, а за краката въобще не отива топъл въздух, въртя го ама...
Има и още кусури ама тва е на първо време като за нова кола

Ако може да ме посъветвате за тези цени на консумативи как са и за другите работи да дадете акъл.
И пак да кажа за ваското1 и за голфера мом4ета много благодаря.