Днес докато изтрезнявах се сетих, че си купих алуминиеви джанти 5x112 на старо, но нямам секретни болтове за тях. От досат места чувам, че са нож с две остриета, защото ако са калпави правят проблеми при развиването. Та въпроса ми е, какво трябва да се гледа при покупката, къде продават читави болтове-някой има ли опит да сподели? Аз в момента се сещам само за Маргел. Мерси на всеки, който даде акъл. Спорна, здрава и късметлийска година
само гледай да не са от 2 лева бройката, че ключ има всеки втори за тях. Оригиналните на Фолксваген са читави, не съм имал проблем с превъртане при тях
Погледни тук: viewtopic.php?f=58&t=237126&hilit=USA Май си заслужава,а и цената която иска колегата е добра ......... Макар че един комшия преди 2-3седмици сутринта си завари Аудито на трупчета(по точно бордюри)без джанти и гуми....секретните болтове просто им бяха отчупили главите и оставени в главините?!?!?!?Дано да намериш читави болтове че пак е излезнало на мода га гепат гуми.....
Най - надеждни са индивидуално правените от грамотен майстор. Някога се занимавах, но вече не си струва разправията. Ако намериш кой да ти направи е най - добре.
Аз съм си сложил такива от М-комплект. Нямам проблем с развиването. Може да не са най-сигурните, но практиката показва че ако някой е решил да свали точно твоите джанти няма да го спре нищо. Стават да спрат някои кокошкари. Внимавай само като си взимаш болтове да ги съобразиш с профила на отвора на джантата. На VW са с овален профил, много от другите джанти имат конусен профил. Възможно е да имаш проблем със затягането на джантата иначе P.S. Мале...чак сега погледнах от кога е темата.