Здравейте, колеги. От известно време като потеглям само на първа скорост /на задна не тресе/ и колата тресе. Разбира се миналата година беше по малко, сега е по осезаемо и колкото и леко да се опитам да пусна съединителя пак си тресе. Колата е Пасат 1.8 ABS. Мисля, че е съединител, но наскоро някой ми каза, че може да е вътрешно каре. На други предавки го няма този проблем. Моля за вашето мнение.
Благодаря.
Тресе като потеглям
- mitkutuuu
- Автомобил: VW Golf
- Двигател: MK2 16VT
Re: Тресе като потеглям
Не съм много вещ по този въпрос но имах същият проблем и се оказаха тампоните на двигателя 

- aylin78
- Автомобил:
- Двигател:
Ако е танпон на двигателя ще тресе и на място,аз на моя бус имам същия проблем,особено когато не натискам педала на гаста.А проблема ти е осезаем особенно когато колата е студена предполагам-тогава и диска на съидинитела е студен и зацемването е малко по трудно,гогато загреее малко леко се променя,и е осезаемо по слабо но пак го има.Аз си мисля 4е това е съидинител,колата така си върви но имаш ли време и пари смени го,при нас(vw)поне не струва много парички.....
Здравей Колега,
Може би преди да смениш съединител, няма да е зле да отидеш да ти погледнат все пак тампоните
на двигателя - аз 2 пъти съм имал подобно тресене( само на 1-ва ) - още като купих колата, и задния тампон се оказа за смяна, и преди около година, пак по същия начин почна да тресе, и пак се оказа тампон. Аз съм с 2е и мотора е малко по-тежък, затова предполагам че при мен е малко по-различно, но все пак смяна на тампон би излязло малко по-евтино от смяна на съединител( предполагам ).
Поздрави
Може би преди да смениш съединител, няма да е зле да отидеш да ти погледнат все пак тампоните
на двигателя - аз 2 пъти съм имал подобно тресене( само на 1-ва ) - още като купих колата, и задния тампон се оказа за смяна, и преди около година, пак по същия начин почна да тресе, и пак се оказа тампон. Аз съм с 2е и мотора е малко по-тежък, затова предполагам че при мен е малко по-различно, но все пак смяна на тампон би излязло малко по-евтино от смяна на съединител( предполагам ).
Поздрави
- aylin78
- Автомобил:
- Двигател:

- L&R
- Автомобил: CCC
- Двигател:
- Контакти:
ak_47 написа:Здравей Колега,
Поздрави

-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Прочетох и другите теми.
Благодаря на отзовалите се
Благодаря на отзовалите се