Бива ли го тоя Пасат
-
- Автомобил:
- Двигател:
Бива ли го тоя Пасат
http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... f1=details Здравейте маняци. Тия дни ще ходя да го гледам Пасата от линка. Как Ви се струва... на мен лично по снимките ми изглежда мн добре. Дали ще мога да го сваля до 6500 

- calm
- Автомобил: VW PASSAT B5
- Двигател: 1.8T
- Контакти:
Re: Бива ли го тоя Пасат

- znainainai
- Автомобил: Golf4
- Двигател: MK 4 98 AHF
Абе каква е тая мания незнам преди години се мъкнеха поголовно коли от Германия секна вноса от там почнаха да влачат от Италия явно и там нещо стана сега масово мъкнат от Австрия
Само че от Австрия мъкнат самоходни ръждилници дето душат къде да се разпаднат
Колега Много добре му огледай купето
Преди няколко дена ходихме на лов за пасат В4 по Монтана,Враца и Плевен. Толкова трупове и у авто морга няма,чак почнах да се замислям дали ръждата не са я измислили VW а не Opel
. To във интерес на истината един опел не видях внос от Австрия що ли
Там хвърлят накви шитове по пътя за да чистят снега и повярвай ми от това което видях явно имат сняг във излишък. Така че на Австрийка последната грижа ти е двигателя

Преди няколко дена ходихме на лов за пасат В4 по Монтана,Враца и Плевен. Толкова трупове и у авто морга няма,чак почнах да се замислям дали ръждата не са я измислили VW а не Opel

Там хвърлят накви шитове по пътя за да чистят снега и повярвай ми от това което видях явно имат сняг във излишък. Така че на Австрийка последната грижа ти е двигателя

- Peteff
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
не изглежда зле (имам пристрастия към такъв салон) - иди , огледай , покарай го малко , закарай го на сервиз да го прегледат от към електроника и окачване , ако те кефи много и ако ти свали цената на 6500 взимай 

- Velko
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
На мен ми харесва, но парите ми се виждат много 

- swir4o
- Автомобил: VW Passat Variant Pacific
- Двигател: 1.8 ADZ
Б5 за разлика от Б4 е с двустранно поцинковано купе. Ако на това купе се появи ръжда значи е имало сериозни интервенции. Този мотор отнася 500 000 км. като на шега. Иди го виж и гледай да е сутрин- ти да си първия човек, който го пали за деня... Иначе като окачвне е по зле и по- скъп за обслужване от Б4. Вярно, че всичко опира до пари, но аз бих се насочил към Б5.5
Поздрави и късмет!!!
Поздрави и късмет!!!
- berkant3008
- Автомобил: PASSAT B3
- Двигател: ABS-93
- Контакти:
много са му паричките
- Peteff
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
интересно ми е това - 4Motion - защо ли си мисля че при б5-ците системата се води Synchro ... а при б5.5 -4Motion. незнам може нещо да съм в заблуда
-
- Автомобил:
- Двигател:
Има B5 и със система 4motion
Поне така ми излизат справките направени през Интернет 
Ето текста:
The car featured fully-independent four-link front suspension; and a semi-independent torsion beam for front-wheel-drive models or a fully-independent suspension on the 4motion 4WD models. 4WD was introduced in 1997 as an option for the 1.8, 2.8 V6, 1.9 TDI and 2.5 V6 TDI engines, using a second-generation Torsen T-2 based 4WD system to minimise loss of traction.
Информацията е от: http://en.wikipedia.org/wiki/Volkswagen_Passat_%28B5%29
Колегата който го е набелязал, няма да е лошо ако има възможност да снима лепенката с екстрите,
която се намира в багажника.

Ето текста:
The car featured fully-independent four-link front suspension; and a semi-independent torsion beam for front-wheel-drive models or a fully-independent suspension on the 4motion 4WD models. 4WD was introduced in 1997 as an option for the 1.8, 2.8 V6, 1.9 TDI and 2.5 V6 TDI engines, using a second-generation Torsen T-2 based 4WD system to minimise loss of traction.
Информацията е от: http://en.wikipedia.org/wiki/Volkswagen_Passat_%28B5%29
Колегата който го е набелязал, няма да е лошо ако има възможност да снима лепенката с екстрите,
която се намира в багажника.
-
- Автомобил:
- Двигател:
а защо жабката е черна ,не трябва ли да е бежова..........
-
- Автомобил:
- Двигател:
Незнам на мене тоя кожен салон ми се струва прекалено запазен за 12 годишна кола, сякаш е претапициран
gancho написа:а защо жабката е черна ,не трябва ли да е бежова..........
някой мангал я е изтърбушил да проверява за нещо ценно и са сложили няква от моргата

- H2O
- Автомобил:
- Двигател:
znainainai написа:Абе каква е тая мания незнам преди години се мъкнеха поголовно коли от Германия секна вноса от там почнаха да влачат от Италия явно и там нещо стана сега масово мъкнат от АвстрияСамо че от Австрия мъкнат самоходни ръждилници дето душат къде да се разпаднат
![]()
![]()
![]()
Колега Много добре му огледай купето
![]()
![]()
![]()
Преди няколко дена ходихме на лов за пасат В4 по Монтана,Враца и Плевен. Толкова трупове и у авто морга няма,чак почнах да се замислям дали ръждата не са я измислили VW а не Opel. To във интерес на истината един опел не видях внос от Австрия що ли
![]()
Прав си!Наистина вноса от Австрия се засили здраво.Преди Враца и региона държеше първо място по ръждилници от там.Италия нещата не са като преди.Цените станаха по високи,бараките се обраха,а и италианците взеха да си правят сметката.В Германия винаги хубавата кола е била скъпа,а калпавата ако не са я предали в моргата отива на изток.Холандия е интересна за коли на стара,ама е малко далеч.Иначе цените там са по ниски от Германия.Много кола се продава там.Не знам такава малка държава от къде се взимат толкоз коли!Не съм ходил скоро до Холандия,ама май трябва да ходя.Ти знаеш за какво

- apa6o
- Автомобил: Skoda Octavia 1Z
- Двигател: BKD
Peteff написа:интересно ми е това - 4Motion - защо ли си мисля че при б5-ците системата се води Synchro ... а при б5.5 -4Motion. незнам може нещо да съм в заблуда
http://www.vwclub.bg/forum/viewtopic.php?f=59&t=250752&hilit=%D0%BF%D0%BE%D0%BA%D0%BB%D0%BE%D0%BD+4motion
При В5 е даже с централен диф Торсен и си е 4motion

jan_klod1 написа:Незнам на мене тоя кожен салон ми се струва прекалено запазен за 12 годишна кола, сякаш е претапициран
Ти сериозно ли

gancho написа:а защо жабката е черна ,не трябва ли да е бежова..........
И аз съм на мнение, че капака на жабката трябва да е бежов

И още нещо-тая кола вероятността наистина да е на тези километри граничи с нулата

-
- Автомобил:
- Двигател:
Колеги, значи какво да разбирам, че по снимките освен жабката друго съмнително не излиза на пръв поглед. Да попитам какви пари горе-долу излиза обслужването на такъв ПАсат (ремъци,ролки,филтри)