Здравейте,поздравления за форума и помоща която оказвате на хората притежаващи автомобили VW.Първо искам да се извиня ако не съм поставил темата на правилното място.Та проблемът (както е видно от заглавието) е свързан с моното на Пасата по точно с някъква плочка-четец която се е пецакала и въпросът ми е имали я тази плочка-четец като отделна част(колко струва),ремонтира ли се(колко е ремонта) или трябва на право цяла моно-инжекция да се сменява(колко и е цената нова и втора цедка).Благодаря предварително.
ПП:Цените естествено очаквам да са ориентировачни а не точни.
Провери в раздела "Продава"-коли на части!Трябва ти блока от моното "Дроселова клапа",а на нея е монтиран ТПС датчика,който ти е повреден!Обикновено това на старо е около 30-40 лв!За нов изобщо и не питай!
В АУДИ-форума, макар, че и тук май беше писал ред-два Ама той рециклира плочки за дебитомерите на 2Е-производните двигатели Плочката на ТПС-а е друга, с друга форма и на самата подложка, и на пистите...
Здравей!!! Предният ми Пасат бе моноинжекция 1.8 90 к.с. двигател ABS== В гаража на вилата имам резервен цял инжекцион, който е почистен до бльсък, тестван и си стои с всички джаджи в една кутия. Ще ти дам и пластмасовия капак отгоре. Така и така не ми трябва. Новият ми Пасат е с двигател 2Е и моното ми е излишно. Ако имаш интерес драсни на лични....!!!!