Здравейте колеги.
НЯКОЙ МОЖЕ ЛИ ДА МИ КАЖЕ ДАЛИ ПРЕДНОТО ОКАЧВАНЕ НА ПАСАТ-В5 Е КАТО НА В4.
Т.Е. ИМА ЛИ НЕЩО С АЛУМИНИЕВА СПЛАВ-Т.Е.СКЪПО.
В МОМЕНТА СЪМ С ТРЕТА СЕРИЯ И СЪМ МНОГО ДОВОЛЕН ОТ ЦЯЛАТА КОЛА НО НА 15ГОДИНИ ВЕЧЕ И ИЗБИХА НЯКОЙ РЪЖДИ НА КОФТИ МЕСТА.
Запитване за предно окачване на В5
-
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Запитване за предно окачване на В5
Колега окачването на Пасат Б5, няма нищо общо с това на Б4 т.е. алуминиево е с осем носача, ама поне не ръждясват
.Извинявай не се сдържах ама като почнете да питате за това окачване, като че ли всеки ден се сменя.То верно, че това нашето не са пътища, а по-скоро офроуд маршрути, ама окачването на Б5 не е толкова лошо.Сега ако ти кажат, че за да се смени ангренажа и ролките се маха цялата маска, пак ли ще се откажеш да взимаш такъв.Виж сега погледни нещата от другата страна, точно преди две-три години давахме за тия пасати по 10 бона, а ти сега ще го вземеш за пет хиляди, приготвяш си хиляда лева за първоначално обслужване, такси, застраховки и т.н., сменяш каквото трябва и си караш една съвременна кола, която няма нищо общо по комфорт, обезшуменост и возия със стария ти Пасат.Само гледай добре като избираш, сега избора е голям, а цените ниски, не че не може да се оправи ако му има нещо, но защо да даваш излишни пари.

- vladobg78
- Автомобил:
- Двигател:

-
- Автомобил: Volkswagen Passat
- Двигател: AFN 1998
Точно преди 1 месец се сдобих с такъв Пасат б5. да ти кажа обиколил съм цялото Горубляне, Пловдив и село Труд Пловдивско.. от там го взех моя хубавец. колата е добра като цяло. Дизел 1,9 тди търсех конкретно. от толкова обикаляне открих само 3 пасата на кръст.Говоря за седан.Не са много бройките от тоя модел като цяло замляно е с какви ли не коли но пасатче трябва с мн търсене и гледане най-вече гледай дали е наред нафтовата помопа защото аз се подлъгах,взех го и сега ми капе нафта отдолу.. смених уплатненията и сега ми тече от някакав болт
на помпта.не знам какво да правя
. Абе заслужава си колата ама внимавай много.. относно окачването още при покупката остана в бокса.. сменени са накрайници и тампони.. без това трудно ще минеш. Не са космическа цифра , но е хубаво да се сменят още в началото ако искаш да е стегната и ако има нужда разбира се .. сега има някакво скърцане от предно ляво колело.. пуснал съм тема малко по надолу за помощ. Но като цяло колата е супер. Взимай и не се замисляй. 

- vladobg78
- Автомобил:
- Двигател:
Що бе я виж mobile.bg, пълно е с такива пасати и доста са 1,9 TDI, а и на Горубляне когато аз търсих имаше не малко, но наистина повечето бензинки 1,8 и 1,8T.
-
- Автомобил: Volkswagen Passat
- Двигател: AFN 1998
да комбита има! седан трудно се намира качествен
- KGL
- Автомобил: Passat B8 Alltr BMT 176kW TDI
- Двигател: CUAA 2016
- Контакти:
Morrandi написа:Здравейте колеги.
НЯКОЙ МОЖЕ ЛИ ДА МИ КАЖЕ ДАЛИ ПРЕДНОТО ОКАЧВАНЕ НА ПАСАТ-В5 Е КАТО НА В4.
Т.Е. ИМА ЛИ НЕЩО С АЛУМИНИЕВА СПЛАВ-Т.Е.СКЪПО.
В МОМЕНТА СЪМ С ТРЕТА СЕРИЯ И СЪМ МНОГО ДОВОЛЕН ОТ ЦЯЛАТА КОЛА НО НА 15ГОДИНИ ВЕЧЕ И ИЗБИХА НЯКОЙ РЪЖДИ НА КОФТИ МЕСТА.
Погледна ло темата "Кой модел ми е пасата" - за да не стават грешки после.
На B5 и на B5,5 окачването е еднакво, с по 8 алуминиеви носача.