еб. ми се мамата.Излупа и изгърмя яко , гледам на огледалото върчат ремъци-ужас,спирам веднага и отварям капака гледам трите шайби на коляновия вал излезли и се закрепили на една страна,направо унемях
. Пет часа чакане и ходене по мъката,никой ебати колегите шофьори нейска да спре,направо съм потресен.С хиляди разговори оредих платформа до Варна с идеята да я направят там, но уви нищо нестана и се прибрах с автобуса.Започвам да търся начин да я придвижвам до София да я правя.Та изкарах незабравима лятна почивка
Та това е колеги с така се случи моя красавчо,аз поне спициално за такъв проблем не бях чувал и виждал.Какви може да са последствията и за какво време и пари ще се управи колата?
Ако някой е имал подобен проблем или е чул ще се радвам да го споделите с мен.

),като тръгвам на първа и втора при подаване на газ,колата невърви-не ускорява и изведнъж дръпва.Иначе си има мощнос и колата я карах на бензин ей това ми направи впечатление.Мотора е 2Е пълна инжекция '94г. има газова Ловато която превключва на 2500оборота и достигнала тем..ПОМАГАЙТЕ ЧЕ ТАКА СЕ ПРИТЕСНЯВАМ ДА ТРЪГНА ЗА МОРЕТО.