Здравейте колеги....семейната кола почна да се бъзика много здраво. Днес както си карах и изведнъж тъгнах да изпреварвам и тамън да включа 4та...и край..оборотите от 3 хиляди паднаха на 0 директно. Спрях с 300 зора изгасих колата и дадох наново на контакт....греда. Нито на бензин нито на метан искаше да запали, никаква индикация, че работи превключвателя метан/бензин...нищо....върти си всичко точно, но не пали. След около 10 минути стоене, дадох на контакт и заработи

...Изпаднах в дива изтерия, тамън се обадих на пътна помощ да дойдат да ме вдигнат, добре че се оказаха свестни и им дадох 20 лева да се почерпят момчетата

... От какво може да е няма смисъл да гадаем, мотора е 2.0 115 кончета, метановата уредба е слагана в Италия, колата се кара така от 6 години и не е имала никакви проблеми до сега. Кажете сервиз в който могат да погледнат, защото мисля, че е в токовете нещо...няма логика да не работи и изведнъж да си проработи. На тази метан станция при Люлин след карулката имаше ли сервиз

...Препоръчайте нещо колеги, че ми се налага да пътувам отново до Видин във вторник. Благодаря предварително