Трупа грешки компютъра
-
- Автомобил:
- Двигател:
Трупа грешки компютъра
Какви са възможните причини компютъра на Пасат-3 1.8 МІ с климатик и газова да трупа често грешки.При изразходване на 40 литра газ натрупва грешки след което на бензин неможе да поддържа обороти.След нулиране се оправя?
- Mustang GT-R
- Автомобил:
- Двигател:
При мен също го имаше проблема с грешките. След слагане на емулатор проблема се реши до някъде, но пък се появи друг, при който като запалиш на бензин даваше преобогатена смес, тресеше мотора, от ауспуха излизаше почти суров бензин и харчеше като "ламя". Всичко това докато загрее и после се оправя, но беше кофти ситуация. След това ми монтираха реле за ресетване на компа и сега е вече ОК.
Съвета ми е слагай реле, не се набутвай за емулатор, който може и да работи, но може и да не работи както трябва.
Успех в избора!
Съвета ми е слагай реле, не се набутвай за емулатор, който може и да работи, но може и да не работи както трябва.

Успех в избора!
-
- Автомобил:
- Двигател:
Предполагам,че има разлика в компютрите.Определено е по-лесно без емулатор да се направи.В момета ги чистя грешките като махам + на акомулатора,но се замислям дали пък не отчита бедна смес особено като имаш малък пробив на меката връзка преди катализатора?Нямам идея дали в съшност той отчита тези неща?Ще погледна и какво е писано по темата
- silent
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Трупа грешки компютъра
Аз имам емулатор на газовата и никога досега за година и половина не съм имал пробеми с работата на бензин и оборотите . Един единствен път ми изченаха тихите обаче само газ и то от калпава газ. А доста от колегите даже няма и емулатори. Така че може би имаш още нещо като проблем.ivo slavchev написа:Какви са възможните причини компютъра на Пасат-3 1.8 МІ с климатик и газова да трупа често грешки.При изразходване на 40 литра газ натрупва грешки след което на бензин неможе да поддържа обороти.След нулиране се оправя?