Здравейте колеги, наскоро си купих Пасат В4 96-та и си сложих ксенон лампи.
Проблема ми е,че когато отидох да си регулирам фаровете се оказа,че са ми прецакани врътките от които се регулират.
Та, искам да ви питам дали е възможно ако сваля фаровете и им отлепя стъклата някак си от там да оправя тези неща които ги регулират?
Иначе съм доволен от светенето на ксенона , но левия ми фар свети малко надоло и наблизо а десния малко по надясно от колкото трябва.

Ремонт на фарове Пасат В4 - възможно ли е ?
-
- Автомобил:
- Двигател:
- vaso18
- T.N.T.
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Ремонт на фарове Пасат В4 - възможно ли е ?
да има едни щипки които се сменят ако са ти оригиналните фарове по моргите има такива щипки 

Колега, разгледай ето тази тема: viewtopic.php?f=11&t=57901&hilit=%D1%84%D0%B0%D1%80%D0%BE%D0%B2%D0%B5
дано да ти е полезна. Аз също съм с Б4 и си разглобих фаровете за да нанеса ново покритие на рефлекторите /правих го във фирма Еверт Лак - 25 лв на рефлектор + наложения платеж и куриера/. Механизмите за регулиране и закрепване обаче бяха здрави. Малко кофти, но не невъзможно за оправяне. По моргите по нашия край ме съмнява някой да продава тези дреболии.
Успех!
дано да ти е полезна. Аз също съм с Б4 и си разглобих фаровете за да нанеса ново покритие на рефлекторите /правих го във фирма Еверт Лак - 25 лв на рефлектор + наложения платеж и куриера/. Механизмите за регулиране и закрепване обаче бяха здрави. Малко кофти, но не невъзможно за оправяне. По моргите по нашия край ме съмнява някой да продава тези дреболии.
Успех!
- I4o_naskov
- Автомобил:
- Двигател:
Колеги имам питане относно фаровете на б4 тази врътка как се сваля или развива? понеже свалих рефлекторите но тази не разбрах как се сваля 

- vpetrovbg
- Автомобил:
- Двигател:
I4o_naskov написа:Колеги имам питане относно фаровете на б4 тази врътка как се сваля или развива? понеже свалих рефлекторите но тази не разбрах как се сваля
Врътва се мисля наляво и излиза.
- znainainai
- Автомобил: Golf4
- Двигател: MK 4 98 AHF
Завърташ обратно на часовниковата стрелка издърпваш около 5мм и после откачаш фиксатора. Там на мястото на този фиксатор се слага машинката за ел.регулиране на фаровете