Управляващ блок за ел.стъклата на пасат Б4
Управляващ блок за ел.стъклата на пасат Б4
Здравейте колеги.Опитах с търсачката,какво ли не писах,но не можах да намеря нищо за това,което ме интересува.Имам пасат Б4 с пълен ел.пакет и нито стъклата,нито огледалата работят.Свалих кората на предна лява врата и се оказа,че всичко е ОК само управляващият блок липсва.Ако можете насочете ме от къде мога да го взема по-евтино или ако има някой втора употреба.Извинявям се ако не съм пуснал темата както трябва.
- Iezekil
- Автомобил: Passat B4 Variant
- Двигател: ABS 94
Re: Управляващ блок за ел.стъклата на пасат Б4
къв е тоя управляващ блок в шофьорската врата на Б4?
- znainainai
- Автомобил: Golf4
- Двигател: MK 4 98 AHF
Комфорта за лявото стъкло само на морга и най-вероятно ще ти го продадат със механизма.
Този блок е една платка,която управлява целият ел.пакет.От нея тръгват кабелите към останалите врати.Грубо казано тя пуска тока към вратите (поне така ми обясни един майстор)
Да не е една джаджа дето стои под задните седалки по средата?
- williams_vn
- Автомобил: opel astra H-OPC - lada 2103
- Двигател:
хахах да ви имам маисторите на пасат Б4 модула си седи на вратата същия е като на голф 3-ка просто е с други габарити ,вземи изкараи буксата му и мери на дебелия червен има ли плюс /дебел червен с бяла или черна лента няма значение намира се в единия краи на буксата / както и на кафевия има ли маса след това виж на тъничак черен з жълта лента или черен с зелена лента не съм сигурен кои беше точно , виж има ли контактен плюс . според мене обаче ще е изгорял бушон провери първо тях няма начин да не бачкат всичките стъкла
а и забравих да добавя във всяка врата има модул така че никои от тях не зависи от предния ляв модул тои си е само за нея врата задните прозорци се забраняват от копчето по средата на конзолата ,като задържиш ключа в ключалката не се ли вдигат и свалят стъклата ,пробваи ако нещо не ти е станало ясно все още драсни едно лично да ти обясня
а и забравих да добавя във всяка врата има модул така че никои от тях не зависи от предния ляв модул тои си е само за нея врата задните прозорци се забраняват от копчето по средата на конзолата ,като задържиш ключа в ключалката не се ли вдигат и свалят стъклата ,пробваи ако нещо не ти е станало ясно все още драсни едно лично да ти обясня
- Iezekil
- Автомобил: Passat B4 Variant
- Двигател: ABS 94
Мда,на Б3 е под задната седалка.Имайки предвид колко са еднакви с Б4 се учудих,че има толкова генерална разлика между двата в това отношение...
- znainainai
- Автомобил: Golf4
- Двигател: MK 4 98 AHF
При В3 комфорта е един и стои под задната седалка докато при В4 са 4бр във всяка врата. Плюсът при В4 е че дори и да се скапе едно от стъклата другите продължават да работят ( да се вдигат със комфорта) докато при В3 скапе ли се един умират всички.