Задна седалка на Б4

Техническа и сервизна информация за Passat
Потребителски аватар
Johnny_Brawo
Автомобил: VW Passat
Двигател: BWA

Задна седалка на Б4

Мнениеот Johnny_Brawo » Вто 22 мар 2011 11:32

Здравейте, колеги :)
Чисто информативно искам да питам за Пасат Б4 ( комби , ако има значение ) може ли да се намери и да се сложи , разбира се такава задна седалка? Това е снимка от модел 2006 Volkswagen Passat 2.0 T Value Edition.
И все пак, като се возя отзад е къса тая седалка и не е много удобно. Това регулиране на парчето, което е точно на сгъвката на колената ( на седналия човек ) мисля ,че ще свърши работа в случая. Ако може, то някой има ли представа колко зор е да се монтира такова чудо ?

И още нещо , седалка от B5.5 може ли да се сложи на Б4 ( според вас) , дали ще е нужно преправяне и колко ? Приблизително де.

Последна промяна от Johnny_Brawo на Пон 11 апр 2011 15:59, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Johnny_Brawo

Re: Питане за модел задна седалка

Мнениеот Johnny_Brawo » Пон 11 апр 2011 15:59

:arrow:

Потребителски аватар
vpetrovbg
Автомобил:
Двигател:

Re: Задна седалка на Б4

Мнениеот vpetrovbg » Пон 11 апр 2011 18:51

Johnny_Brawo написа:Здравейте, колеги :)
Чисто информативно искам да питам за Пасат Б4 ( комби , ако има значение ) може ли да се намери и да се сложи , разбира се такава задна седалка? Това е снимка от модел 2006 Volkswagen Passat 2.0 T Value Edition.
И все пак, като се возя отзад е къса тая седалка и не е много удобно. Това регулиране на парчето, което е точно на сгъвката на колената ( на седналия човек ) мисля ,че ще свърши работа в случая. Ако може, то някой има ли представа колко зор е да се монтира такова чудо ?

И още нещо , седалка от B5.5 може ли да се сложи на Б4 ( според вас) , дали ще е нужно преправяне и колко ? Приблизително де.

Ами колега, най-елементарно е да видиш начина на захващане и размерите най-вече! Тук едва ли някой може да ти даде така тази информация!

Потребителски аватар
Johnny_Brawo

Мнениеот Johnny_Brawo » Вто 12 апр 2011 8:43

Да, разбира се! Това ще стане, но идеята ми беше ( както съм и писал ) чисто информативно. Някакси да си спестя време и усилия, като някой сподели опита си. Може би 'щото съм на мнение, че щом аз съм се сетил - някой друг се е сещал преди мен :)
Както и да е. Няма да се оправдавам, но все пак ще се радвам, ако някой сподели дали се е занимавал с такива неща и дали има смисъл :)
Успешен ден !

Потребителски аватар
vpetrovbg
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот vpetrovbg » Сря 13 апр 2011 21:11

Johnny_Brawo написа:Да, разбира се! Това ще стане, но идеята ми беше ( както съм и писал ) чисто информативно. Някакси да си спестя време и усилия, като някой сподели опита си. Може би 'щото съм на мнение, че щом аз съм се сетил - някой друг се е сещал преди мен :)
Както и да е. Няма да се оправдавам, но все пак ще се радвам, ако някой сподели дали се е занимавал с такива неща и дали има смисъл :)
Успешен ден !

Ахааа, относно за смисъла, нали си чувал, че кефа цена няма? mhihi mhihi mhihi
Така, че това е отговора за смисъла от тази операция! :да:

Върни се в “Passat”