Здравейте ,
праговете на пасата Б3 - 1991 г. са "облицовани" с някаква пластмаса, гъвкава една такава, мисля че е оригинална. Та вече се е начупила , обелила се е на места и мисля да я сменям.
Обаче проблем, никой никъде не знае кво е туй нещо ( само в Юнитрейд не съм ходил ), в Етката се вижда че са две отделни части по праговете на всяка врата ( 54.00 лв. ) , ама моето не е това , то е по цялата дължина на прага, нещо като пластмасова лента която може би се лепи.
В Ауто плюс ме изпратиха на магазин за автоаксесоари, не било оригинална част, ама си личи че е оригинална ..
Някой сменял ли е такова нещо да каже, ако не - да го обеля и да напръскам с "боя" за прагове.
Пластмасови лайсни на праговете
Re: Пластмасови лайсни на праговете
ако е като моята / виж снимката / се сменя мн лесно, защото е на щипки. Моята я купих втора употреба за 20-25 лева, пусни обява в ТЪРСИ и все някой ще се обади
иначе нови са доста скъпи, оригинални са си

- radotom
- Модератор
- Автомобил: Passat B6
- Двигател: CBBB
Здравей momcho. Като гледам годината на производство, си със същия В3 като мен. Скоро си обновявах тези лайсни Направих го с 'Антикор'. Първо си лепнах едно дебело хартиено тиксо над тази лайсна, така, че да ограничи до къде е се боядисва, за да не се разлва на вълни нагоре боята и ако трябва, с ножче се дооправя за да е равно. После като си го разлепиш, става, все едно е правено с линйка Аз използвах български антикор, но той седи малко на парцали. Доколкото знам, този антикор на "BODY" е значително по-'гладък', ама и с българския с стана чудесно и съм много доволен
Пробвай и ти , ако искаш, на някое по-скрито местенце. Преди това, обаче разреди антикора с малко бензин, че да стане по-гладък. Ако не ти хареса, винаги можеш да го забършеш с малко бензин, трие се много лесно.
Успех!

Успех!