Ще полудея, вече три седмици обикалям по моргите с надеждата че ще си намеря джанта 14' , но уви.... никъде няма, просто ще полудея. Моля някой ако има и не му трябва да ми каже, защто моята толкова "мята", че изпитвам срам от този, който се движи след мен, имам чувството, че само мен гледа и то в джантата.
Обещавам, че ще хапнем и пийнем после:)
Къде мога да открия железни джанти 14"?
- batemo
- Автомобил:
- Двигател:
Може ама неможе, благодаря ви за съветите, но ми трябва желязна, която да си е права, а не усукана като моята.Носих я на майстор, човека направи каквото му беше по силите + това ми е познат - човека беше категоричен, че тази джанта става само за резервна гума най-много. Иначе тази я изкривих в един бордюр, абе беше си бая силен удар около 300лв. ми излезе-фар, мигач, маска, калник, изчукване, боядисване, само джанта нямам ще полудея:()
- Danny boy
- Автомобил:
- Двигател:
i az imah podoben problem s jantite izkrivih gi i 4eterite i se tuhkah dosta stoto zadnite gore dolu ne se usestat ama kak sam dignal nad 100kmh i volana po4va da vibrira
az neznam kak si q halosal ama stom kazvash 4e kolata ti tancuva ...
probvai janti za vento,seat,golf2 14''
az otpred gi smenih s na seat
stavat i ot opel ama trqbva da se pristarjat malko na strug i np
ina4e znam 4e v Plovdiv v real Kova4ev ima 4isto novi za 75 lv broikata i te sa originalni s otvorite za tasovete
ama tva e mnoooo para
mod edit: vasstop
А ние тук пишем на кирилица
az neznam kak si q halosal ama stom kazvash 4e kolata ti tancuva ...
probvai janti za vento,seat,golf2 14''
az otpred gi smenih s na seat
stavat i ot opel ama trqbva da se pristarjat malko na strug i np
ina4e znam 4e v Plovdiv v real Kova4ev ima 4isto novi za 75 lv broikata i te sa originalni s otvorite za tasovete
ama tva e mnoooo para
mod edit: vasstop
А ние тук пишем на кирилица