1-вия е трябва да сваля цялата маска ли за да я сваля там броня радиатори и т.н или може и без толкова много разглабяне.
2-рия е колко пари е нова и как си заслужава да си търся 2-ра ръка оригинална или нова некфа менталива ?
Един умен човек написа:има един лаф в мойте среди - за какво ти е да си купуваш втора ръка част, като ти вече си имаш такава.
stefan4o написа:Да позная ли, че досега не си я сменил, щото майсторът ти е казал "ще изкара още"?
stefan4o написа:И после в темите на форума ме убеждават, че ролките и обтегачите не се сменяли, ако били читави.А как можеш да си сигурен в читавостта на нещо, което е консуматив, не зная... Както и да е. Смени ги всички поне, за да си спокоен следващите 60-70 хиляди километра. Другият вариант - закърпи положението и трепери дали няма да изпука някоя ролка
stefan4o написа:Аз не съм от феновете на тая верига магазини (колегите им ги наричат "Магазин за лев"), но ако другаде нямаш отстъпка вземай най-доброто оттам, което можеш и така.
По принцип се продават пълни комплекти ремъци и ролки и мисля, че излиза една идея по-евтино като цена. Само че тоя обтегач мисля не влиза в тях, само той е къмто 150-200 лева, както ти казаха
bestlap написа:stefan4o написа:Аз не съм от феновете на тая верига магазини (колегите им ги наричат "Магазин за лев"), но ако другаде нямаш отстъпка вземай най-доброто оттам, което можеш и така.
По принцип се продават пълни комплекти ремъци и ролки и мисля, че излиза една идея по-евтино като цена. Само че тоя обтегач мисля не влиза в тях, само той е къмто 150-200 лева, както ти казаха
Колега къде мога да проверя каква е цената на абсолютно всички ремъци и ролки който се сменят ?
bestlap написа:stefan4o написа:Аз не съм от феновете на тая верига магазини (колегите им ги наричат "Магазин за лев"), но ако другаде нямаш отстъпка вземай най-доброто оттам, което можеш и така.
Колега къде мога да проверя каква е цената на абсолютно всички ремъци и ролки който се сменят ?
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 55 госта