Здравейте, колеги,
Зимата най-после мина и от вчера съм вече с летни гуми. Зимата изкарах с нови гуми Marshal на Kumho. Моделът им е KW15 Izen, асиметрични, 195Х65Х15. Мога да кажа, че съм много доволен от тях и ги препоръчвам, като една добра алтернатива на скъпите марки. Изминал съм с тях около 20 000км. Не съм закъсвал, въпреки, че живея във вилна зона, където имаше достатъчно сняг. Не са се хлъзгали изненадващо, но все пак това зависи и от стила на шофиране. Имат резерв поне за още зима и половина.
Летните гуми, които сложих, са Nexen, пак корейски. Ще пробвам това лято и есен и ще споделя после.

Впечатление от зимни гуми
- vladovelin
- Автомобил: Golf3 GTI
- Двигател: 2E 1994
Re: Впечатление от зимни гуми
Четири зими карам с тези гуми със същия размер.През 2007г ги купих нови по 120лв, сега на каква цена са ?
Не се хлъзгат на асфалт с вода / за лед не съм сигурен /. На сняг не съм имал проблеми . На зима минавам по 4-5к,Ти как успя за една зима да направиш 20к ? За протектора има много още за износване, но си мисля за смяната им защото годините им са доста.
Не се хлъзгат на асфалт с вода / за лед не съм сигурен /. На сняг не съм имал проблеми . На зима минавам по 4-5к,Ти как успя за една зима да направиш 20к ? За протектора има много още за износване, но си мисля за смяната им защото годините им са доста.
- plamen000000
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Впечатление от зимни гуми
Тая тема май няма да просъществува още дълго има достатъчно мнения изписани по въпроса в други теми, ама още не са я видели модераторите.