Въпрос за гуми
Въпрос за гуми
Значи изпаднаха ми две зимни гуми много изгодно, но са размер 185/70/14. Ако ги сложа отпред на Пасата, а отзад останат 185/65/14 или 195/60/14 ще има ли проблем. Моля ако някой е наясно по въпроса да сподели.Мерси предварително. 

- Iavor
- Автомобил: Škoda Octavia VRS
- Двигател: CEGA 2008
kaloyan22 написа:Аз карах с такива гуми останали от Вектрата и Пасата ми се люлееше особено по завоите!!
Продадох ги и си купих предписаните от производителя и всичко е ОК.
0,925см е по висока гумата,респективно и колата, в случай,че сложиш 185/70,сравнена с 185/65.
Трябва да си някакъв страшен спец,щом си усетил нестабилност при тази разлика,нещо което аз не усещам от постовете ти

Визирам специално темите за надморската височина,въздействието на приливите на Хаваите и миграцията на съомгата, върху разхода на газ.
Peace ,brother!
И аз да кажа като не спец...
Моите зимните натрочно ги взех 185/70/14 6тото са по тънки от 185/65/14....не за6тото са по високи с няколко мм...
Зимата се усеща доста по добро сцепление със тях
За пасата става въпрос-сигурно 6тотое помалка площа на гумата която има допир с асфалта за същите килограми
Като трактор съм зимата...а на завои зимата не съм забелязал да се клати 6тото карам по бавни4ко в завоите де...PEACE
А,и задните са ми 185/65/14..

Моите зимните натрочно ги взех 185/70/14 6тото са по тънки от 185/65/14....не за6тото са по високи с няколко мм...
Зимата се усеща доста по добро сцепление със тях
За пасата става въпрос-сигурно 6тотое помалка площа на гумата която има допир с асфалта за същите килограми
Като трактор съм зимата...а на завои зимата не съм забелязал да се клати 6тото карам по бавни4ко в завоите де...PEACE
А,и задните са ми 185/65/14..
- batmilko
- Автомобил: Opel Zafira
- Двигател: 1900 CDTI
- Контакти:
Явореее, не се научиха тия хора кое кво означава от размера на гумите
http://www.avtogumi.com/
ето, почетете малко, па тогава спорете с "младежа"
и
и
http://www.avtogumi.com/
ето, почетете малко, па тогава спорете с "младежа"